· · Komentari: 0
SLAVLJE

Rođendanska slika princa Džordža oborila Instagram: Za samo nekoliko sati prikupila skoro MILION LAJKOVA! (FOTO)

Fotografija napravila pometnju na Instagramu

1626940103_dyordy.jpg
Foto: Youtube printscreen/ Sky News

Princ Džordž, danas proslavlja svoj osmi rođendan, a fotografija koja je objavljena na zvaničnom Instagram nalogu potpuno je oborila popularnu društvenu mrežu.

Pročitajte još: Zašto KRALJICA ELIZABETA nikada nije išla u školu?

Na fotografiji Džordž nosi plavu majicu sa narandžastim prugama i tamno plave bermude. Ono što je sve očaralo ovom fotografijom je njegov široki osmeh, pa su mnogi komentarisali, da veoma liči na svog tatu Vilijama. Fotografiju je napravila mama Kejt, koja se bavi amaterskom fotografijom i redovno slika svoju djecu kako bi obeležila njihove posebne trenutke.

Džordž bio na meti gnusnih komentara nakon Evropskog prvenstva

Zbog ružnih komentara kojima je mali princ bio izložen nakon Evropskog prvenstva u fudbalu, Kejt i Vilijam su razmišljali da ove godine preskoče tradiciju i ne objave sliku princa Džordža za njegov rođendan.

Pročitajte još: Kraljica Leticija pokazala kako se nosi crveno: U omiljenoj dužini haljine pojavila se na događaju i privukla svu pažnju (FOTO)

Princu Džordžu saopšteno da će biti kralj

Kraljevski stručnjak Robert Lesej nedavno je otkrio da je Džordžu rečeno da će jednog dana biti kralj.

- Negde oko Džordžovog sedmog rođendana, roditelji su mu detaljnije objasnili šta će život malog princa u budućoj kraljevskoj službi i dužnosti da uključuje - rekao je Lesej za Daily mail.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.