Oglas
· · Komentari: 0
SMEŠNO

Slikala se za vozačku dozvolu, a onda je doživela ŠOK kada je ugledala fotografiju (FOTO)

Greške se događaju, ali da li je ovako nešto realno

1597315112_New-Project.jpg
Foto: Facebook Printscreen /Jade Dodd
Oglas

Iako često na fotografijama za lična dokumenta ispadamo kao da nismo mi na njima, ova mlada žena nije mogla ni da sanja, šta će joj se dogoditi, kada je sva radosna otišla da se fotografiše za vozačku dozvolu.

Pročitajte još: KAKO SE PIŠE: Da li je pravilno "VITEZI" ili "VITEZOVI"?

Naime, Džejd Dod otišla je da produži svoju vozačku dozvolu, ali kada joj je ista stigla na kućnu adresu, nije mogla da poveruje šta vidi na slici.

Umesto njene fotografije, stajala je samo prazna stolica

- Otišla sam u policiju i pokazala kakvu sam vozačku dozvolu dobila. Žena na šalteru se zbunila i rekla da mora da porazgovara sa svojim šefom. Očigledno je ovo situacija koja se ne događa često - rekla je Džejd za CNN i dodala da je sliku stolice dobila, jer je zadnja fotografija tako uslikana.

Nakon što je popričala sa šefom, slučaj je ubrzo rešen. Ona se nije previše iznervirala, već joj je čitava situacija bila smešna:

Pročitajte još: Srbi, danas se molimo za oprost GREHOVA! Evo koje običaje donosi današnji praznik Prepodobnog Vasilija ispovednika

 

- Moj šef misli da je to presmešno. Bila sam na poslu u petak, a on je pokazao na stolicu ispred vrata kancelarije i našalio se kako je mislio da sam to ja pa me i pozdravio - dodala je, a fotografiju svoje vozačke je podelila i putem društvene mreže, kako bi razveselila svoje prijatelje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas