Oglas
· · Komentari: 0
LETNJI TREND

SMEHOTRESNO: Znate li šta je BROKINI? Novi trend za MUŠKARCE koji ima DVE SVRHE

Prijatelji iz Toronta osmislili su kupaće kostime za muškarce: Brokinije!

1599138218_Depositphotos_84711430_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Čad Sasko i Tejlor Fild smislili su mušku verziju bikinija i započeli posao. Brokinije su kupcima ponudili putem interneta, a za kupce iz Kanade i SAD-a cena iznosi 45 dolara.

"Na večerima nosili bismo lude kupaće kostime. Kad smo videli rvački triko, pomislili smo da bismo mogli da iskoristimo kao kupaći kostim, ali kako se kroz njega sve videlo, odlučili smo da kontaktramo dobavljače i napravimo jedan koji bi se mogao koristiti za plivanje", ispričali su tvorci ovog novog modnog trenda za muškarce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beers, babes, and #Brokinis

Објава коју дели Brokinis (@brokinis) дана

Iako je sve počelo iz šale, ova dva prijatelja planiraju ozbiljan posao.

Pročitajte još: Bila je poliglota i govorila 16 RAZLIČITIH STRANIH JEZIKA, a ovo su njeni SAVETI za brzo učenje i savladavanje (FOTO)

"Počećemo da kontaktiramo radnje. Radimo na promotivnim fotografijama i video-klipovima, zatim ćemo početi sa reklamom", kaže ovaj biznis par.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did someone say Hump Day? #brokinis #brokiniszn #fortheboys

Објава коју дели Brokinis (@brokinis) дана

Filozofija koja stoji iza brokinija je vrlo jednostavna: Ne treba sebe shvatati preozbiljno.

Pročitajte još: VRELO! GORE DRUŠTVENE MREŽE: WAP izazov napravio POMETNJU, evo o čemu je reč (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you can’t decide if you want pineapple on your pizza 🍕🍍#brokinis

Објава коју дели Brokinis (@brokinis) дана

Pročitajte još: Ovih 10 PRAVILA BONTONA svako treba da zna

"Hteli smo kupaći kostim koji je zabavan i služi za zezanje na plaži ili na festivalima. Ovo leto možda nije idealno za promociju zbog korone, ali brokini bi mogao biti dobar način da zadržite ljude dva metra udaljene od sebe", zaključio je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas