Oglas
· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Smejali ste se FIBI i odevanju u seriji PRIJATELJI? Evo koji njen komad je danas MUST HAVE (FOTO)

Posle punih 25 godina, odevni komad koji je ponela Fibi Bufe u popularnoj američkoj seriji danas je ponovo u trendu

1607552157_friends.png
Foto: InstagramScreenShot/friends
Oglas

Modni komada stari četvrt veka ponovo su u trendu! Tako je i sa popularnim teddy bear kaputima, koji su danas omiljeni modni komadi trenseterki širom sveta, a davne 1995. godine na malim ekranima ponela ga je glumica Lisa Kudrou.

Pročitajte još: Da li previše zagrljaja može da RAZMAZI DECU? Kako treba da se postavite

Humorističan lik Fibi Bufe u poplarnoj američkoj seriji Prijatelji (Friends) zabavaljo nas je sa malih ekrana svojom nesmotrenošću, spontanošću i neobičnim odevnim komadima. Danas se vraćamo decenijama unazada i prepoznajemo modne komade koji su danas obavezni u novim, aktuelnim zimskim kolekcijama.

Pročitajte još: Ne bacajte pare! Napravite sami BOMBONE PROTIV KAŠALJA (VIDEO)

Popularni kaputi danas su neizostavni u aktuelnim kolekcijama brojnih brednova širom sveta. Dolaze u različitim bojama i krojevima. 

Pročitajte još: Melanija ZASENILA američke izbore! U pola noći IZGLEDA SAVRŠENO, kombinacija o kojoj će se pričati (FOTO)

Poznate svetske blogerke obožavaju ovaj modni komada. Mi vam donosimo nekoliko najboljih komada po našem izboru. Da li ste vi već nabavile svoj teddy kaput?

Pročitajte još: Slavne lepotice sinoć su prošetale u zanosnim kombinacijama, a sve oči su "pale" na DžEJ LO (FOTO)

Pročitajte još: Istraživanje otkriva: Koliko DUGO se žene šminkaju da bi postigle PRIRODAN IZGLED

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas