· · Komentari: 0
ŠMINKA

ŠMINKERKA naše voditeljke otkriva: Čim se završi snimanje Jovana Joksimović uradi OVU stvar

Jovana je specifična po tome što joj stoje karmini svih boja, a to je retko.

1610443323_maricaCeskovic.PNG

Jovana - Marija Gladić, profesionalni šminker, godinama šminka Jovanu Joksimović i spremna je da otkrije neke tajne koje su javnosti malo poznate.

Pročitajte još: Ovu BOJU RUŽA nikako ne smete nositi jer je OPASNA PO ZDRAVLJE

Marija Foto: Privatna arhiva

- Probali smo bakarne tonove, nežne nijanse i Jovani odlično stoje, ali podjednako joj dobro stoji i jaka, večernja šminka - kaže Marija Gladić, profesionalni šminker.

Crveni karmin nije za svaku devojku i svako doba dana...

Isti je slučaj i sa karminima. Marija kaže da jaki karmini ne stoje lepo svim devojkama, a Jovani - da. Jovana ima veoma zahvalne crte lice i lep osmeh koji uokviruje svaka nijansa karmina.

Pročitajte još: Šljampavo, široko i udobno, a OVAJ detalj će biti NAJVAŽNIJI (FOTO)

- Devojke svetlijih nijansi kose, svetlog tena i plavih očiju, zaista, ne treba da nose jake boje danju, već da koriste bakarne, roze, nežnije nijanse šminke. Dakle, uvek šminku treba uskladiti sa licem, prilikom, garderobom i doba dana - ističe Marija.

Ajlajner i crveni karmin?
Ajlajner uz crveni karmin su tipska šminka i uvek će biti u trendu. Ali "strašne obrve" i mat usne iscrtane braon olovkom. - NE!

Šta je glavni "mejkap trend" 2021. godine?

Zaboravite na iscrtane ljute obrve!

- Zaboravite na "ljute obrve", jake konture lica i jaku šminku, jer 2021. godina je u znaku prirodnog izgleda - napominje Marija.

Pročitajte još: Zima je pred vratima, evo koji KAPUTI se nose ove zime (FOTO)

Pogledajte holuvdske dive i videćete da se ponovo vratio prirodan izgled, bez jakih boja i naglašenih kontura. Obrve su ponovo prirodne, samo malo sređene i oblikovane. Više se ne isrtavaju i oštri naglašavaju.

Čim napusti studio Jovana skine šminku! Foto: M.Obradović K1

Pročitajte još: Prestanite da uništavate kožu i kosu: Ove navike morate da promenite

Većina devojaka nosi ravnu kosu tamne boje, a šminka se prateći trendove putem Instagrama. 

- Sleduje nam period koji je 180 stepeni različit od onog koji smo znali, pa devojke treba da naglase ono što imaju lepo i blago prikriju ono što im se ne dopada na licu - objašnjava Marija.

Pročitajte još: Frizura koja oduševljava: Naučite da pravite "VODOPAD" PLETENICE

Međutim, to ne znači da jaka šminka neće biti moderna. Međutim, jača šminka je osmišljena da se nosi uveče i za svečane prilike.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.