Oglas
· · Komentari: 0
STIL

"Šminko!": DUŠKO TOŠIĆ je pravi FRAJER - Od njegove modne kombinacije neće vam biti dobro! (FOTO)

Muškarci bi mogli da nauče trik ili dva od Duška Tošića kada je reč o modnim kombinacijama.

1629184899_pjimage.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ duskotosic
Oglas

Poznati fudbaler Duško Tošić, koji trenutno igra u Turskoj, poznat je po svom besprekornom stilu.

Za razliku od supruge Jelene Karleuše, koja voli da eksperimentiše sa izazovnim kombinacijama i ekstravagantnim modelima, Duško se drži klasičnog stila.

Pročitajte još: "Bejbi, ja ti dolazim": NEDU UKRADEN velika ljubav odvela na Sejšele i NIJE MOGLA DA VERUJE šta joj se desilo! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Muškarac za primer

Duško je poznat po tome što vodi računa o izgledu i redovno vežba i u 36. godini, pa šta god da obuče, stoji mu kao saliveno.

Tako je nedavno prošetao nezaboravnu kombinaciju, koju će poželeti da iskopiraju i ostali muškarci.

Za večernji događaj, Duško se opredelio za bele pantalone, odevni predmet koji, bar što se muške mode tiče, nije lako ukombinovati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Upario ih je sa crnom, elegantnom košuljom i sivim mokasinama od prevrnute kože, koje su celu kombinaciju podigle na viši nivo, svojom nesvakidašnjom bojom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Na sve to, poneo je i braon sako u ruci, pa kad pogledamo izbor boja, crna, bela, braon i siva, Duško je definitivno ljubitelj neutralne palete kada se radi o izboru garderobe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Fanovi su naprosto oduševljeni: "Šminko", "Ajaj, brate", "Zgodan", "Nije mi dobro", "Od ovoga može da se rikne", "Prezgodan", "Plejboj", samo su neki od komentara.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas