Oglas
· · Komentari: 0
OSKAR

SMOKING I VEZANA kosa Bred Pita dopali su se svima, ali je nešto drugo PRIVUKLO PAŽNJU prisutnih

Bred Pit vratio se na scenu Oskrara ovog puta kao neko ko uručuje nagradu, a sama njegova pojava nije mogla da ostane neprimećena.

1619426839_cb873d9d148c765b9c491cf92aef039585611fc7.jpg
Foto: Epa
Oglas

Legendarni glumac Bred Pit sinoć je osim što se pojavio na dodeli Oskara, dodelio i nagradu Oskar za najbolju sporednu glumicu, koja je pripala Ju Jung Jun.

Sve je potsetio da je i u 57 godini u odličnoj formi i izgleda. Poneo je crni klasični smoking, a prepoznatljivu plavu kosu vezao je u jednostavan rep, što je privuklo pažnju mnogih.

Pročitajte još: Hali Beri oduševila stajlingom: Ovo je najlepša haljina Oskara i stoji svim ženama (FOTO)

I glumica kojoj je bred uručio Oskara bila je impresionirana Bredom.

- Gospodine Brad Pit, konačno. Drago mi je što smo se upoznali - rekla je tokom govora.

Strani mediji ističu da ovo baš i nije Bredovo najsrećnije pojavljivanje, naglašavaju da nije bio "sav svoj" i da se činio poprilično udaljenim. Izgledao je kao da mu je nedostajalo energije. Stručnjak za jezik tela Lauren Koen za The List je opisala Bredovo ponašanje.

- Nije izgledao kao da je to njegovo veče, nedostajala mu je energija kojom inače zrači.

Pročitajte još: Zorana komentariše OSKAR MODU: Glamurozne toalete vratile OPTIMIZAM! Šlic je opet tu, a MLADE glumice razočarale (FOTO)

Primećeno je da se nije ponudio glumici kojoj je deodelio nagradu da joj pomogne na sceni i van nje, što je privuklo pažnju gledaocima. A možda je to samo posledica distance zbog virusa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas