Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Snežana Đurišić odbrusila Mariji Šerifović: Pripazi malo na ton i ponašanje

Popularni šou ušao je u četvrti krug takmičenja

1601364547_zvezde-granda.png
Foto: YouTube printscreen /Zvezde Granda
Oglas

Zvezde Granda, nastavile su sa emitovanjem, nakon pauze od nekoliko meseci zbog panemije korona virusa koja je zahvatila čitav svet.

Pročitajte još: Lepa Brena otkrila dugo čuvanu TAJNU

U takmičenju je uvek napeto, a najzanimljiviji su odnosi između žirija, koji je i ove sezone na visini zadatka. Imamo prilike da vidimo razna neslaganja, ali i svađe koje svake subote obeleže emisiju. Ovoga puta, došlo je do sukoba između Marije Šerifović i Snežane Đurišić. Starija koleginica upozorila je mlađu da pazi na svoje ponašanje:

– Pripazi malo na ton i ponašanje! Ne možeš da se brecaš na sve nas! Mi ovdje poštujemo različita mišljenja i sve uvažavamo, ali ipak smo mi tvoje starije kolege. Nema potrebe da se podiže ton – rekla je Snežana Mariji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gledamo se u subotu🌟 #snezanadjurisic #zvezdegranda

A post shared by Snežana Đurišić FANPAGE♥️ (@snezana_djurisic_fp) on

– Baš me briga šta mislite i pričate, ja od svog stava nikad neću odustati!- rekla je Marija.

Pročitajte još: LJupka i Dragiša se suočili UŽIVO u programu: Posle generalovih REČI, pevačica je samo izustila "NE ZNAM"

-Samo smijem ja da vičem– dobacio je Mili. Burne reakcije u žiriju, još su jače i veće otkako je  na mesto člana produkcije došao poznati kompozitor.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas