· · Komentari: 0
ČIŠĆENJE

SODA BIKARBONA: Prirodno sredstvo za čišćenje rerne i frižidera!

Soda bikarbona jedno je od najbolji prirodnih sredstava za čišćenje

1623244364_rerna.jpg
Foto: depositphotos

Pored toga, što je soda bikarbona odlična u čišćenju kamenca, ona vam može pomoći i da vaša rerna ponovo zablista, ali i da uklonite neprijatne mirise iz frižidera.

Pročitajte još: MAŠINA ZA PRANJE SUDOVA je ovako efikasnija: Evo šta nikako NE TREBA da radimo sa tanjirima pre pranja

Čišćenje rerne

Kako bi vaša rerna ponovo bila čista dovoljna vam je gusta smesa od sode bikarbone i vode. Rasporedite je na mesta gde želite da čistite i ostavite preko noći da odstoji. Nakon toga uzmite sunđer i deterdžent za sudove i isperite toplom vodom. Rezultati će vas prosto oduševiti.

Uklonite neprijatne mirise iz frižidera

Soda bikarbona je takođe odlična za uklanjanje neprijatnih mirisa iz frižidera. Sve što je potrebno je da sodu sipate u jednu teglu i ostavite je otvorenu nekoliko sati. Kada sledeći put budete otvorili frižider, videćete da su svi neprijatni mirisi nestali.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.