Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Šok priznanje slavne glumice: Želela sam da napustim glumu

Važi za jednu od najboljih i najlepših glumica, a sada je otkrila i da je želela da napusti Holivud

1601460056_dzenifer-aniston.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Dženifer Aniston, iznenadila je javnost, kada je gostujući u jednoj emisji izjavila, kako je prošle godine razmišljala da napusti glumu.

Pročitajte još: Četiri puta se udavala, pokušala da se ubije i ostavila dete: Ova slavna glumica danas slavi 86. rođendan (FOTO)

Slavna glumica upala je pod pritisak i intenzivno razmišljala da se povuče sa velikog platna i malih ekrana:

- Moram da priznam, da su mi poslednje dve  godine dolazile takve misli, što mi se nikada pre nije dogodilo -  rekla je  Aniston i dodala kako je nakon saradnje s Riz Viterspun  u seriji Apple TV+  "The Morning Show' 2019. godine intenzivno razmišljala napustiti Holivud.

- Bilo je to nakon što sam završila snimanje i kada sam pomislila: "Vau, ovo je zaista bilo.... ovo je stvarno "isisalo život iz mene" i nisam sigurna da li je ovo nešto što me više zanima. Reč je o neobjavljenom projektu, u kakvom su mnogi od nas učestvovali i nakon kojih uvek kažeš da se tako nešto više neće ponoviti - otkrila je glumica.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas