· · Komentari: 0
EMISIJA

ŠOK TOK, emisija o poznatima koja je osvojila publiku: Pikanterije iz života naših zvezda donose vam Ksenija Bujišić i Ognjen Nestorović.

„Šok tok“ je porodični večernji šou koji se prikazuje utorkom, sredom i četvrtkom od 23 sata na Prvoj televiziji, i koji je za kratko vreme emitovanja svojim šarenolikim sadržajem osvojio srca gledalaca.

1607951890_pjimage.jpg
Foto: Promo

Za  raznovrstan, bogat i zanimljiv program pobrinuo se jedan od najboljih znalaca svih aktuelnosti u svetu poznatih, Ognjen Nestorović, autor ove emisije, ali i njen domaćin utorkom i četvrtkom. Dok nas kroz javni i tajni život naših zvezda sredom uveče vodi jedno od najlepših lica Prve, Ksenija Bujišić.

Foto: Promo

Aktuelna dešavanja sa javne scene, komentarisanje sa poznatim ličnostima, promocije novih pesama, otkrivanje talenata naših “selebritija”, razne pikanterije iz njihovih života, samo su deo ove kolažne emisije koja kroz tri uzastopna dana zabavlja publiku kraj malih ekrana.

Sve tri večeri se sadržajno razlikuju, ali ih povezuje rubrika „Ko je bolji“ u okviru koje dve poznate ličnosti posećuju srpsku porodicu i sa njima obavljaju zadatke koje do sada nisu imali priliku da rade, a zatim, u trećoj emisiji publika bira pobednika glasajući na društvenim mrežama. Tako ste do sad mogli da vidite kako su se u novim izazovima i poslovima snašli Milena Ćeranić i Zoran Pajić, koji su bili gosti porodice Savkić u podnožju Kosmaja, ali i Slavica Ćukteraš i Milan Dinčić Dinča koji su odmeravali snage u pravljenju zimnice zajedno sa porodicom Tešanović iz sela Radobić u opštini Mionica.

Foto: Promo

Utorak i sreda su rezervisani za aktuelna dešavanja, ali i izazove koje stavljamo pred naše sagovornike. Pa ste mogli da vidite popularnu Sofiju Šubarević iz “Igre sudbine” u streljani, kako se nekadašnja košarkašica Milica Dabović snašla kao recepcionerka jednog beogradskog hotela, ali i kako je bilo našoj ekipi u ringu sa Veljkom Ražnatovićem.  Četvrtak je posvećen centralnom gostu, kada velike zvezde  uživo pričaju o svom putu ka vrhu, otkrivaju svoje tajne, „skrivene“ talente poseduju, hobije i zanate kao i poslove koje obavljaju uz primarnu profesiju. Marija Šerifović, Andrija Kuzmanović, Haris Džinović, Luka Raco, Olja Lević, Vesna i Đole Đogani, Sanja Kužet, Voja Nedeljković, Milan Kalinić, Tamara Radovanović, samo su neki od ekskluzivnih gostiju koji su se do sad našli u fotelji preko puta naših domaćina.

Budite sa nama već večeras, odmah nakon serije “Urgentni centar” jer smo vam pripremili pregršt iznenađenja i dobre zabave, za dobar i miran san.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.