Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Šokantno otkriće: Dečko i devojka uradili DNK test, a nakon rezultata potpuno zanemeli

U današnje vreme sve češće se rade DNK testovi, među članovima porodice u prijateljima

1618383668_matilda.jpg
Foto:Tik Tok printscreen
Oglas

Ipak, pokazalo se da su neki rezultati otkrili mnogo zanimljivih stvari. Jedna devojka je na svom Tik Tok nalogu ispričala, kako je za rođendan dobila DNK test od svog bivšeg dečka, a kada je videla rezultat potpuno je ostala zatečena.

Pročitajte još: Juri Gagarin je" ćebovan" kao izdajica, a na današnji dan je promenio svet (VIDEO)

- Bivši dečko mi je nabavio jedan DNK test, moja mama je bila usvojena i nikada nisam upoznala biološkog oca. Zbog toga su me zanimale određene informacije, kako bih znala da li treba da posebno obratim pažnju na svoje zdravlje - rekla je devojka pod nadimkom Matilda i dodala:

- Pregledala sam spisak genetskih rođaka, jer jedina osoba s kojom sam se znala i bila povezana je moja majka. Primetila je ime svog tadašnjeg dečka. Okrenula sam se ka njemu i rekla da je divno imati rođaka poput njega. I tako sam saznala da sam bila u vezi sa rođakom.

Kako je objasnila, odmah su raskinuli, a ispostavilo se da su im iste čukun bake.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas