Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Šokantno priznanje blogerke: Zorannah otkrila da ima dete

Blogerka priznala da ima dete od 7 godina

1601028341_zoranah.jpg
Foto: YouTube printscreen /Zorannah
Oglas

Zorannah poslednje četiri godine, sponzoriše devojčicu iz Kine. Ona mesečno uplaćuje određenu sumu novca za odrastanje.

Pročitajte još: Istetovirana ruka, STORI JE DOKAZ: Dara Bubamara DEMANTOVALA pisanje medija? (FOTO)

 

Naime, Zorannah je ispričala u svom novom vlogu, da se radi o deci bez roditeljskog staranja: U pitanju je sponzorstvo za decu sa posebnim potrebama u Kini koja su ostavljena i bez roditelja. Vama se na mesečnom nivou skida nešto jako minimalno. Imate vaše dete koje vi sponzorišete. 

- Dobijete svaki put izveštaj kako napreduje, moje dete sada već ima sedam godina. Ovde vam piše kako ona napreduje. Neko je bio usvojio dete iz Kine, nakon toga sam odlučila da sponzorišem ovu devojčicu i to radim već tri ili četiri godine. Svako od te dece ima više sponzora i onda možete da izaberete koje će dete biti vaše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sidekick❄️

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

- Ovo uopšte nisam htela da ispričam, ali je sve zaista ispalo spontano oko svega. Naše malo nekome znači mnogo. Pored toga, pomažem i našoj deci - zaključila je Zorannah u svom vlogu.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas