· · Komentari: 0
ZAŠTITA DECE

ŠOKIRALA NAČINOM NA KOJI ŠTITI SVOJU DECU OD OTMICE: "Učiniću sve da ih zaštitim"; Stigli komentari: "Pa nisu oni psi!"

Sigurnost ili paranoja?

1602160545_Capturep.JPG
Foto: Printskrin / Facebook / Jemma Freeman

Džema Frimen (30) preduzela je ekstremne mere predostrožnosti kako bi zaštitila svoju decu. Naime, Britanka je kupila uređaj sličan lisicama koji stavi na decu i sebe kada izađu iz kuće zbog porasta slučajeva otmice mališana u njenom kvartu.

NJenih dvoje dece, trogodišnja Džesika i osmogodišnji Zahari, uvek nose uređaj u javnosti. Nalik je narukvici za zglob sa dodatnom zaštitnom sklopkom zbog koje se deca ne mogu izmigoljiti.

Džema tvrdi da je sa decom razgovarala o nepoznatim ljudima i razlozima za nošenje uređaja, a navodno se ne protive takvoj zaštiti.

Pročitajte još: OD ŠOKA NIJE MOGLA DA STOJI: Pronašla je sliku iz detinjstva i shvatila KO je zapravo njen suprug (FOTO)

Na Fejsbuku je podelila fotografiju uređaja, a njene mere predostrožnosti podelile su ljude u komentarima.

Iako su je neki pohvalili što se brine za sigurnost dece, drugi su je osudili jer je otišla toliko daleko, uporedivši situaciju sa stavljanjem psa na lanac.

Pročitajte još: Mladić je pronašao novčanik, a u njemu PISMO i ADRESU: Priča dobila NEOČEKIVAN OBRT

- Tek nedavno sam ga počela koristiti jer sam zabrinuta zbog nedavnih događaja. Koristim ga na oboje ako se nalaze u nesigurnoj situaciji. Dobila sam nekoliko negativnih komentara od drugih roditelja, što me jako uzrujalo. Rekli su mi da više pazim na svoju decu i da oni nisu psi. Potpuno sam svesna toga, ali kada se deca otimaju iz ruku roditelja, smatram da treba preduzeti oštrije mere. Kao majka, učiniću sve kako bi ih zaštitila. Puno je dobroga na svetu, ali nažalost događaju se i stvari koje nisu tako dobre - rekla je Džema.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.