· · Komentari: 1
ZUBI

Sprečite razaranje vilice, povlačenje desni i ISPADANJE ZUBA uz pomoć BILJA koje možete gajiti u SAKSIJI

Parodontopatija najčešće se pojavljuje između 60. i 65. godine

1597134661_Osmeh.png
Foto: Peksel

Kada zbog manjaka vitamina i minerala, dijabetesa ili loše higijena zuba dođe do upale i slabljenja desni, probajte ovaj ozbiljan zdravstveni problem da rešite biljem koje preporučuju ruski travari.

Pročitajte još: U jednom od omiljenih letovališta Srba ako ispoštujete OVAJ USLOV, rezervacija će biti JEFTINIJA

Na vreme nešto preduzmite, jer može da dođe do razaranja vilične kosti, povlačenja desni čak i do ispadanja zubi. Statistika pokazuje da skoro svaki drugi čovek ima ove tegobe. A najčešće se pojavljuje između 60. i 65. godine, ali i kod mlađih ljudi.

Pročitajte još: Natalija je RUSKINJA koja se sa petoricom sinova preselila u Srbiju! Deci na rane stavlja čili, a za to postoji DOBAR RAZLOG! (Foto)
 
Kamilica

Kamilica sadrži protivupalne sastojke, pa ispiranje usta ovim čajem pomaže u jačanju desni. Tri kašičice kamilice prelijte šoljom vrele vode i ostavite da odstoji 15 minuta. Kada se prohladi pijte ili ispirajte usta dva puta na dan.

Osmeh se ne dobija nego zasluži Foto: Depozit
Kamilica je blagodet za zube, kao i bosiljak.

Bosiljak

Bosiljak je u ruskoj narodnoj medicini nadaleko čuven kao lek iz prirode koji će vam pomoći da izlečite upaljene desni. Listove običnog bosiljka isperite i osušite koristeći papirne ubruse. Ubacite lišće i peteljke u posudu sa vodom i ostavite da proključa. Ostavite čaj da malo odstoji. Procedite ga i zasladite po želji. Pijte čaj triput dnevno i to će vam pomoći u izlečenju desni.

Pročitajte još: Ruski naučnici OTKRIVAJU: Ovaj KOROV pomaže u lečenju KORONE!
 
Žalfija

Dve do tri kafene kašike dodajte u šolju vruće vode i popijte. Ovaj napitak zaštitiće vas od gingivitisa, ali ga ipak pijte u umerenim količinama, jer previše čaja od žalfije kod nekih osoba može da izazove grčeve

Soda bikarbona deluje protiv gljivica.
Propolis
Dobar efekat se postiže u lečenju gingivitisa uz pomoć tinkture propolisa zbog njegovih antibakterijskih i antiinflamatornih (protivupalnih) dejstava. Kašičicu tinkture rastvorite u 200ml vode i ispirajte usta nakon obroka do pet puta dnevno. Trajanje terapije - sve do stalnih poboljšanja stanja.

Soda bikarbona

Deluje protiv gljivica (kandide) koje se često pojavljuje kod gingivitisa i paradontoze. Kašičicu sode bikarbone stavite u mlaku vodu i dobijeni rastvor grgoćite u ustima i dobro isperite usnu šupljinu, pa ispljunite.

Aloe vera umiruje.

Aloe vera

Ova biljka umiruje i hladi, te je dobra za otečene desni. Na prst stavite malo gela, te njime istrljajte desni. Nemojte ga ispirati.

Pročitajte još: KOREN IZ PAKLA leči rane, TUMOR KOŽE i glavobolju, a primena je JEDNOSTAVNA
 
Rusa

Uklanja upalu i sprečava krvarenje desni. Lišće ove biljke dobro operite i žvaćite oko sat vremena, a zatim ispljunite. Ponavljajte ovaj proces sedam dana dva puta dnevno.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.