Oglas
· · Komentari: 0
KORISNO

Spavate, a rerna se sama čisti - sa ovim TRIKOM nećete morati satima da ribate

Mlada mama iz Australije otkrila je jednostavan recept od samo 3 sastojka.

1609751689_Depositphotos_31260113_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Ako je vašoj pećnici potrebno čišćenje, ali vam je muka od trošenja sati i sati na ribanje, ovaj mamin trik će vas oduševiti. Jedna mama iz Australije objavila je na svom tik-tok nalogu čarobnu kombinaciju za čićšenje. Naime, ona je koristila kombinaciju sode bikarbone, deterdženta za suđe i vode i preko noći šporet bi zablistao. 

Pročitajte još: Povratak u prošlost: Upoznajte Lasi koja voli 50-te i živi vintidž život! (VIDEO)

Objasila je postupak:

- Da biste očistili rernu dok spavate, biće vam potrebna 1/2 šolja sode bikarbone, jedna kašika sapuna i vode. Kombinujte ova tri sastojka do ne dobijete glatku pastu koja se lako razmazuje. Nanestite tanak sloj na peć i ostavite da deluje preko noći. Kada se probudite, uzmite krpu i obrišite rernu - objašnjava ona.

Pročitajte još: Spašavaju zid, šire sobu, ulepšavaju atmosferu! TAPETE će se 2021. koristiti na OVAJ način

Savetuje da naknadno prsanje rerne belim sirćetom kako bi se uklonili svi ostaci ili masnoća. Ova mama je rekla da alkalna soda bikarbona pomaže u razbijanju prljavštine u pećnici, dok sapun za suđe pomaže omekšavanju nakupljenih masnoća..

@mama_mila_

Oven cleaning made easy ✨ follow for more home tips and tricks ✨ ##cleaningtiktok ##cleaninghacks ##homehacks ##homerefresh ##cleaningtips

♬ iM sO sHyyyy yy IG reyannamariaa - chunkymonkeeyy

Jedna osoba je rekla: - Samo sam probala i to deluje dobro. Hvala vam.

Ali prvi put nisu svi bili uspešni. Druga osoba je rekla: - Danas sam to bukvalno uradila i nije uspelo! 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas