· · Komentari: 0
GLUMICE

Spremite se za ŠOK: Bila je SEKS simbol 90-tih, svi muškarci su je želeli, a evo kako DANAS izgleda

Glumila je super-popularnoj seriji "Tvin piks" i umela je da u ustima, jezikom peteljku trešnje veže u čvor...

Šerilin Fen je imala "ono nešto" za čim su muškarci ludeli! Imala je pogled, stav i to je uspela da pokaže i na malim ekranima u jednoj od najpopularnijih serija 1990. godine.

Danas joj je rođendan!

Pročitajte još: Da li je ONA nova devojka Bred Pita? (FOTO)

U "Tvin piksu" Šerilin Fen je glumila Odri Horn i odmah je postala seks simbol. Posle uspešne serije glumila je u nekoliko filmova sa velikim zvezdama poput Nikola Kejdža u filmu "Divlji u srcu". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sherilyn Fenn (@sherriisme)

Bila je na naslovnim stranama svih magazina, viđena je na svim zabavama, davala je intervjue, ali od 1996. godine njena karijera je krenula silaznom linijom i ništa nije moglo da je zaustavi.

Princ i Džoni Dep
Zabavljala se sa pevačem Princom i glumcem Džonijem Depom. Udala se za gitaristu Tuluza Holideja. Ima dvojicu sinova.
Posle neverovatne slave, karijera je od 1996. godine krenula silaznom linijom.

Okrenula se pozorištu i privatnom životu. Prvo se 1996. godine udala za gitaristu, dobili su sina, a onda i razveli.

Pročitajte još: Bila je uspešna MANEKENKA i upisala je 3 fakulteta: Ada Kanački otkriva TRI tajne uspeha

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sherilyn Fenn (@sherriisme)

Šerilin danas ima 56. godina, a rođena je 1. februara. I dalje glumi u manje poznatim filmovima i serijama. Bavi se transcedentalnom meditacijom.

Pročitajte još: Pojavile su se nove slike: Kakvu lepoticu šeta Biković - gore društvene mreže! (FOTO)

Na njenom licu se vidi da nije imala ni jednu operaciju, niti da je koristila botoks. I danas prodaje svoje slike iz mladosti na kalendarima i čestitkama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.