· · Komentari: 0
TUGA

"Srce moje milo": Poznati se opraštaju od Novice Zdravkovića

Novica Zdravković, preminuo je sinoć u 74. godini nakon duge i teške borbe sa rakom bešike

1623933050_novica.jpg
Foto: YouTube printscreen

Popularni pevač i brat legendarnog Tome Zdravkovića, skoro dve pune decenije borio se sa opakom bolesti. Kako je njegov sin ispričao, juče mu je u toku dana naglo pozlilo i veoma brzo nakon dolaska u KBC "Karaburma", Novica je izdahnuo.

Pročitajte još: TRAGEDIJE pokojnog pevača koje su mu obeležile život: Novica Zdravković tvrdio da nosi PROKLETSTVO zbog devojke

Njegova smrt veoma je dirnula kolege sa estrade, koji su se emotivnim rečima oprostili od slavnog pevača.

- Novicu sam malo poznavala, ali sam više sarađivala sa njegovom suprugom Jelenom, stilistom u našim poznatim nedeljnicima. Upravo sam joj izjavila saučešće. Nebeska kafana je sada dobila duet Zdravkovića, a nama ostaje da se sećamo kratkih susreta i divnih pesama koje će nadživeti sve nas - rekla je Ana Bekuta.

Zlata Petrović u šoku zbog smrti kolege

- Jao, sad sam se čula sa jednom koleginicom, ona mi je rekla, duša moja, srce moje milo, kako da mi ne bude žao. On je bio mnogo dobar čovek, mi se sad nismo družili nešto mnogo privatno, ali uvek kad god smo se sreli, gde god, srdačno smo se pozdravili, on je imao tu neku milost i taj osmeh njegov, mnogo je bio dobar čovek. Nekako smo ga svi vezivali za Tomu, njih dvojica su bili paket. Šta drugo da vam kažem, mnogo mi je žao, nek mu je laka crna zemlja. Iako ne poznajem njegovu porodicu, upućujem im iskreno saučešće - rekla je Zlata Petrović sva uzrujana.

Mina Kostić nije krila tugu.

- Da, videla sam vest i baš sam se rastužila. Poznavala sam Novicu, verovatno smo bili i u nekim emisijama, mogu samo da kažem da mi je žao i da ću ga pamtiti po njegovim hitovima, njegovoj spontanosti, voleo je život i muziku kao i njegov legendarni brat. Saučešće porodici, nek počiva u miru - poručila je Mina.

Gocu Božinovsku takođe je pogodila smrt kolege

- Mnogo mi je žao, znali smo se, naravno, radili smo par tezgi zajedno. Moje saučešće porodici - izjavila je pevačica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.