Oglas
· · Komentari: 0
OČI

SREBRNE oči su šire, lepše i glamuroznije! Silver Ajs se nose na 4 načina

Dobra vest za dame koje ne vole zlato - srebrom ukrasite oči.

1617606906_king.PNG
Foto: Instagram/ screenshot king_kaylee_cosmetics
Oglas

Srebrna boja daje licu svež izgled, širi oči, čini da pogled postane blistaviji. Kada se srebrnom olovkom oiviči unutrašnji ugao oka dobija se svež izgled. Ipak, kada se koristi srebrna boja moraju da se poštuju i neka pravila.

Pročitajte još:  Devojke, evo REŠENJA! Za čišćenje četke za šminku treba vam sapun i LEGO KOCKA (VIDEO)

Holivudski glamurozno

Srebrna senka se nanosi na kapak, dok gonji deo, ispod obrva, treba da ostane neutralne boje kože. Uz srebrnu senku ide crna maskara i crveni karmin. Čista klasika.

Srebrna boja ističe oči, daje svež izgled.

Srebrne šljokice

Ugao oka se isrta srebrnim kreonom, a oči se našminkaju tamnom senkom, crnim ajlajnerom i maskarom. Šljokice mogu da se nanesu i u obliku linije duž kapka.

Pročitajte još: Nekima je ZASTRAŠUJUĆA, drugima je idol! Da li ste čuli za najpoznatiju manekenku sa DIVLJIM OBRVAMA? (FOTO)

Šik

Srebnom olovkom se ista donja linija oka. Ovo je šnika za dan, tokom čitave godine. Uveče se oči našminkaju sivom senkom. Uz srebrnu olovku obavezno treba koristiti bronzer na jagodicama.

Pročitajte još: Milica Milša oduševila fanove FOTOGRAFIJOM iz mladosti: "Bila si i ostala lepotica" (FOTO)

Srebrni ajlajner

Ako ne volite mnogo da se šminkate, ovo je idealno za vas. Ajlajnerom se povuče srebrna linija na kapku blizu trepavica. Nanese se crna maskara i - gotovo!

dsadasd

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas