Oglas
· · Komentari: 1
OČEVI

Šta kažete na OVO: Što više ĆERKI, to DUŽI život?

Često se kaže da su očevi mnogo vezani za ćerke i da je njihova ljubav i naklonost prema ženskoj deci posebna.

1600766331_Depositphotos_87820666_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Mada su ranija istraživanja pokazala da muškarci postaju nežniji kad dobiju ćerku, rezultati nove studije Jagelonskog univerziteta iz Krakova, govore da oni žive duže od očeva koji nemaju žensku decu.

U istraživanju je učestvovalo 2.147 majki i 2.163 očeva. Utvrđeno je da ukupan broj dece i sinova nema značajan uticaj na tate, dok je broj ćerki povezan s njihovom dugovečnošću. Tačnije, otkriveno je da što više ćerki imaju, duže žive, odnosno svaka im produžava život za 74 nedelje.

Deca, bez obzira na pol, negativno utiču na život majke i skraćuju joj život!

Ali to se ne odnosi na majke. Prema studiji objavljenoj u jednom američkom stručnom časopisu, deca, bez obzira na pol, negativno utiču na život majke, odnosno skraćuju joj vek. To može da se nadoveže na nedavno istraživanje koje je pokazalo da su slobodne žene i one bez dece najsrećnije.

Pročitajte još: NOBELOVAC savetuje decu kako da LAKŠE uče u ČETIRI KORAKA

Podaci, koji su prikupljani više od 14 godina, pokazali su da partneri sa decom imaju veću šansu da žive duže nego oni bez potomstva.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas