Oglas
· · Komentari: 0
NAKIT

Šta NAKIT govori o ŽENI: Da li ste elegantne i prefinjene ili ne volite da privlačite pažnju

Nakit govori mnogo toga o vama i vašem karakteru. Prsten je najrečitiji komad nakita, i nose ga one koje čvrsto stoje na zemlji, a ogrlicu odlučne žene.

1595935718_Depositphotos_37723727_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Prsten šalje najkompletniju poruku o nekome. Neko prstenje biramo zvog simbolike, veličine kamena, lepote.

Pročitajte još: TRI GRACIJE NA OBALI CRVENOG MORA: Luksuz s ukusom istoka, vodena magija ili raj za odrasle (FOTO)

Osobe koje vole unikatne komade su moderne i žele da se razlikuju od drugih, dok one koje vole slojevit nakit, žele da privuku pažnju na mestu na kom ga nose (dekolte, vrat).

Foto: Piksabej

Pročitajte još: Ovaj deo ŠMINKE najmanje košta, a znači mnogo, dobićete SVEŽ i ODMORAN IZGLED za nekoliko sekundi

Nakit može da privuče pažnju, ali isto tako i da sakrije neke nedostatke.

Foto: Depozit

Žene koje imaju određeni nakit za određenu situaciju su umetnički sklone, ali i sramežljive. Što se tiče minđuša, njih biraju ponosne i odvažne žene. Male minđuše nose žene koje ne žele da privlače pažnju ili koje nemaju potrebu da hrane svoj ego. Naravno, vlasnica velikih minđuša, želi da bude primećena, da se sve vrti oko nje. Ona ne zahteva pažnju ona insistira na njoj. Iako osobe koje nose velike minđuše kažu da na taj način žele da naglase uši ili crte lica, to nije tačno, jer psiholozi kažu da “nema potrebe da se naglašava nešto što je već naglašeno.“

Foto: Depozit

Pročitajte još: Nalakirajte NOKTE kod kuće PRECIZNO I LAKO uz ove savete

LJubiteljke narukvica su osobe koje govore delima, ne rečima. Imaju dozu tajanstvenosti u sebi. Žene sa biserima vole elegantne stvari. Biseri daju eleganciju svakoj odevnoj kombinaciji i nose ih žene koje vole biti jednostavne. Budite mudri u odabiru nakita, i priuštite sebi komad koji najviše volite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas