Oglas
· · Komentari: 0
upoznavanje

Šta podrazumeva pogrešan način FLERTOVANJA?

Flertovanje može biti baš težak zadatak.

1619186519_Depositphotos_183382400_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Koliko god da vam se činilo da znate šta treba da radite kada želite da zavedete osobu koja vam se dopada, ako vaša taktika ne donosi rezulate, onda joj verovatno nešto nedostaje.

Pročitajte još: Gde devojke najčešće GREŠE: Evo kako se PRAVILNO konturiše nos! (VIDEO)

Uspostavite kontakt očima

Napadno odmeravanje osobe koja vam se dopada nikako nije preporučljivo. Ono što ne želite je da se on oseća neprijatno. Poželjno je dake da uspostavite pogled očima, iza pramena kose koji se nekako (kao slučajno) našao baš između vas, i da izbrojivši do tri, lagano spustite pogled na dole uz blagi osmeh. Potom lagano podignite pogled i pogledajte u drugi stranu. U tome je sva tajna.

Ne forsirajte razgovor

Razgovor o vremenu, nikako nije poželjan. Ispitivanje osobe o tome šta je u horoskopu, koju je knjigu poslednju pročitala i koje filmove voli nije nešto što se radi pri pravom ritualu zavođenja. To čuvajte za neki drugi-treći sastanak. Ne želite da se on oseti primoranim da vodi razgovor sa vama. Ono što za razliku od navedenih tema nije dosadno, je devojka koja zrači samopouzdanjem.

Pročitajte još: Stanislav Popov upozorava parove: Pre braka pitajte ga kako zamišlja zajednički život!

Umereno sa pićem

Može vam se činiti da vaše samopouzdanje raste sa svakom novom čašom alkoholnog pića koju popijete, ali zapravo samo sebi činite medveđu uslugu. Niko ne želi da bude predmet požude vidno pijane osobe. Ograničite svoje konzumiranje pića na maksimum dve čaše ako želite da ostavite dobar prvi utisak.


-

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas