Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

"Šta sam ja BOGU zgrešio": Bolna ispovest Bojana iz Leksingtona ... Kroz suze opisao borbu kroz život (VIDEO)

Priča Bojana Vaskovića veoma je teška, ali je on našao snagu i motiv da se izbori sa svim nedaćama

1614586219_vaskovic-1.jpg
Foto: printscreen/K1 TV
Oglas

Bojan Vasković, pevač grupe Leksington, gostujući u jednoj emisiji izneo je potresne detalje iz svog života, a ne krije i da bi njegov put do zvezda mogao da posluži kao inspiracija za jedan dobar roman.

Pročitajte još: "Prošlo je samo par sati"... Lepa Brena podelila tužne vesti (FOTO)

Bojan je pričao o svojoj porodici, ali i teškim trenucima koji su ih zadesili. Sa nepunih deset godina, morao je da napusti Sarajevo i započne život prvo u Podgorici, a kasnije u Beogradu.

Foto: printscreen/K1 TV


- Sa devet godina sam morao da napustim rodno Sarajevo. Voleo bih da ga nikad nisam ni napuštao, a i da se nikad nije desio rat. Sećam se, da sam tada ocu rekao bio prvi put: "Tata, ja se bojim" - rekao je Bojan u emisji "Preživeli" i dodao da ga je često hvatao trenutak kada se pitao:

- Čekaj, bre, šta sam to Bogu zgrešio? - rekao je Bojan, pa ispričao još jedan udarac koji je doživeo u životu, a to je bilo prilikom rođenja ćerke Anđele, koja je na svet došla tri meseca ranije i tada je počela nova borba:

- Moja supruga se porodila tri meseca pre termina, to se desilo. Tad, sećam se, rekli su da više nije pitanje da li će dete da preživi, nego mora da se brine o njoj, majka da preživi - zaključio je kroz suze pevač.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas