· · Komentari: 0
PSIHOLOGIJA

Šta sat otkriva o čoveku? Šta govori veliki, a šta klasičan sat?

Stručnjaci preporučuju da budete pažljivi u njegovom odabiru, ako vam je stalo do utiska koji ćete, preko njega, ostaviti na okolinu.

1613552842_Horoskop.png
Foto: Depozitfoto

Svaki detalj je svojevrsna poruka drugima o vašim afinitetima, sklonostima, ambicijama..., pa i ručni sat, što posebno važi za pripadnike jačeg pola.

Pročitajte još: Ivana Veličkov se dva puta PORODILA sama kod kuće: Sada pomaže drugim ženama da se oslobode STRAHA

Sportski

Ovaj model je uvek odlično rešenje za sportske tipove, jer se savršeno uklapa u njihov stajling, a drugima šalje poruku da su njegovi vlasnici zdravog duha i navika.

Klasični
Oni koji se odluče za klasiku, pokazuju okolini da su suptilni u svojoj eleganciji. Iako se na ovim satovima neretko nalaze detalji od dragog kamenja, nikako ne izgledaju neukusno.

Minimalistički

Ovi satovi su "rezervisani" za ljude čiji je moto "manje je više", pa tako šalju poruku o umerenosti i jednostavnosti svog vlasnika.

Velike satove nose osobe od stila, koje misle da su "in".

Pilotski

Veliki satovi, uglavnom crni, sa svetlim brojevima i skazaljkama, izbor su osoba od stila, koje misle da su moderne, ali vole da i drugi to primete, pa zašto to ne bi "isprovocirali" preko ovog modela "aksesoara".

Pročitajte još: Elena Kuzmanović pita: Da li znate šta je UŽAS prve godine?

Pametni

Danas je sve "pametno", pa i sat. Više ne morate da nosite telefon kako biste proverili mejl, ukoliko imate ovu modernu spravicu, koja šalje poruku da ste uvek ispred drugih, iako taj "futurizam" može da se shvati i u smislu želje da se hvalite svojim finansijskim statusom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.