· · Komentari: 1
GLUMICE

Šta se desilo sa Milom Kunis? Prelepa glumica neprepoznatljiva (FOTO)

Pojavile su se neverovatne fotografije Mile Kunis raščupane kose i sa podočnjacima.

1616142730_milaMovie.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Movieclips Indie

Potpuno neverovatna Mila Kunis (31) i svi misle da je to njena uloga života. Glumi zavisnicu od heorina u filmu "Četiri dobra dana" (Four Good Days), dok je ulogu majke maestralno odigrala Glen Klouz.

Pročitaje još: Učinio je da SRPKINJE zaborave na Bali Bega! Ko je turski glumac na koga su žene ODLEPILE? (FOTO)

Film je premijerno prikazan na Sundance Film Festival početkom godine, a trejler je tek sada pušten u javnost. Mila Kunis je uspela da se potpuno transformiše zbog uloge, a to nije podrazumevalo samo plavu "izgorelu" kosu. Da li će Mila ostati "čista" od heroina četiri dana?

Četiri dana su ključna, jer mogu da je spasu...

Četiri dana su ključna, jer ukoliko ne uzme drogu moćiće da dobije injekciju kojom će se prekinuta njena potreba za heroinom.

- Četiri dana, stavrno - pita Mila doktora.

Pročitajte još: Korona moda: Kim Kardašijan, Rijana i Sara Džesika Parker ne izlaze iz kuće bez ova dva odevna predmeta (FOTO)

Mila glumi Moli i lice joj je prepuno ožiljaka, podočnjaka, fleka. Film su kritičari ishvalili, jer su Glen Klouz i Mila uspele da dočaraju užase i očaj koje donosi zavisnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Kunis (@milakunism)

Reditelj filma je Rodrigo Garsija, a film je baziran na istinitoj priči koju je Pulicerov laureat Eli Saslov napisao za "Vašington Post", a nazvao je "američka zavisnost".

Pročitajte još: Pumparice i sako naglašenih ramena: Tako izgleda trendseterka ovog PROLEĆA (FOTO)

Mila Kunis je do sada glumila u romantičnim filmovima i komedijama i svima se takva dopadala. Dala je gals i Meg u animiranoj komediji "Family Guy", a mnogima se dopala u drami "Crni labud". Ova uloga je potpuno drugačija od svih u kojima je glumila.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.