Oglas
· · Komentari: 0
TEST

Šta ste prvo ugledali na slici? Odgovor govori puno o vama – ovo je ključno za KVALITET ŽIVOTA

Da li ste potpuno svesni kakva ste osoba?

1599829646_Capture-test.JPG
Foto: Printskrin / Twitter / FikoR
Oglas

Bez obzira na vaš odgovor, ovaj test ličnosti će vam pomoći. Da biste saznali istinu o svom karakteru, pogledajte sledeću ilustraciju i prva stvar koju ugledate otkriće vam odgovor, prenosi Class.

Ako ste prvo primetili drvo, imali ste vrlo zdravo detinjstvo, blisku porodicu koja vas je oduvek volela, prihvatala i odgajala u okruženju sa puno pozitivne energije, što vam je pomoglo da odrastete u srećnu i samouverenu osobu. Iz tog razloga vam nije teško da se borite za stvari koje volite.

To preterano samopouzdanje ponekad ume da bude arogantno. Vera u sebe velika je vrlina, ali samo kad znate da niste nadređeni nikome i da bi svi trebalo da imaju iste mogućnosti u životu.

Ako ste prvo ugledali dva lica, vi ste sebična i ponosna osoba. To je verovatno tako zato što su vas pređašnja iskustva, posebno tokom detinjstva, učinila individualcem.

Pročitajte još: SAN nije isti kod MUŠKARACA I ŽENA, a ovo su 4 ključne RAZLIKE u spavanju

Danas znate da ste jedini odgovorni za sebe, zato činite sve što možete kako biste izbegli bilo kakvu vrstu uskraćivanja, bilo finansijskog ili emocionalnog. Međutim, ovo može na kraju da naruši vaše odnose jer ste toliko zauzeti gledanjem u sebe da zaboravite one oko sebe.

Ako ste prvo primetili oči, vi ste prirodno introvertirana osoba. Ta osobina je možda motivisana iskustvima ili je to samo vaš prirodni način postojanja, ali istina je da ste vrlo zatvoreni za svet i ljude oko sebe, a to nije uvek dobro jer niko ne može da živi sam na svetu.

Pročitajte još: Da li ste se pitali zašto DIZNIJEVI JUNACI nemaju MAME u crtanima? Iza ovoga se krije TUŽNA PRIČA

Bez obzira na to koliko se nezavisni smatramo, čak i da u životu obavljamo male zadatke, potreban nam je neko drugi. Odvajanje u vezi možda može da vas zaštiti u određenoj meri, ali takođe vas čini usamljenom osobom sa slabim potencijalom. Ne gubite život, otvorite se svetu!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas