Oglas
· · Komentari: 0
čišćenje

Šta treba da očistimo PRE DOLASKA ZIME, a odlažemo tokom cele godine

Neke kućne poslove stalno odlažemo, ali krajnje je vreme da i to završimo pre dolaska zime.

1603963528_Depositphotos_8201007_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Jesen je idealno vreme da se ove stvari završe.

Oluci

Ako ne očistite oluke pre zime, ostaci koji su se nakupili tokom cele godine mogu da stvore blokade. Kada sneg i led krene da se topi neće imati gde da ode, pa će se zadržavati na krovu.

Pročitajte još: Kako svaki centimetar PROSTORA ISPOD KREVETA iskoristiti za odlaganje stvari?

Prozori

Ako je moguće, pranje prozora najbolje je odložiti za oblačni jesenji dan. Na letnjem suncu voda će brzo da ispari, ostavljajući tragove, a zimi će se smrznuti. Pored toga, zimske dane uglavnom provodimo kod kuće, pa će nam više prijati da su nam prozori čisti.

Radijatori i otvori za ventilaciju

Ovo bi trebalo da se očisti pre nego što uključite grejanje. Dobro očistite svu prašinu, usisajte svaki otvor na radijatoru, a zatim sve prebrišite krpom.

Pročitajte još: Koliko često treba menjati posteljinu? Ovo je ODGOVOR!

Zimski kaputi

Vreme je da se kaputi osveže. Ukoliko ih niste oprali na kraju prošle zimske sezone, trebalo bi sada, pre nego što počnete sa aktivnim nošenjem.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas