Oglas
· · Komentari: 0
MUŠKARCI

Šta žene misle o muškom stomačiću: Kada pročitaju, svi će ga mušakrci pustiti!

Šta žene misle o "muškim manama"?

1626507473_Depositphotos_13943317_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

I muškarci, poput žena, nastoje da izgledaju savršeno, pa su često ospednutim onim što vide u ogledalu. Ali baš ono što smatraju svojom manom i veruju da neće privuči suprotni pol, damama izgleda veoma seksepilno.

Pročitajte još: Ovako se sada oblače Italijanke: Tri modne ideje sa kojima nećete POGREŠITI (FOTO)

Muški stomačić

Čak dve trećine žena u jednoj anketi potvrdilo je da “pločice” na stomaku više nisu toliko seksi, koliko mnogi misle. Dame su rekle da im je draže da vide prirodni stomačić kao oličenje “normalnog” muškarca koji nije opsednut ogledalom, odlaskom u teretanu i proteinima. Dakle, umerenost je važna.

Stomačić je oličenje normalnog muškarca!

Brada

Brada koja je stara svega jedan dan, pravi je mamac za pripadnice lepšeg pola. Reč je o pomalo buntovničkom i ležernom izgledu muškarca koji, uz odgovarajuću odeću i šmekerski stav, jednostavno odiše seksepilom.

Pročitajte još: Ketrin Zita Džons (51) je odabrala savršenu letnju BELU HALJINU (FOTO)

Seda kosa kod muškarca

Prvi znakovi starenja, poput sedih vlasi, kod svih, pa i kod muškaraca, alarm je za uzbunu. Ali, momci, nemojte da paničite! Žene smatraju da proseda kosa čini muškarca vrlo seksepilnim. Nežniji pol će radije odabrati prosedog dasu nego onog koji se farba, što danas nije retka pojava. Isto važi i za proćelave frajere koji šišanjem na milimetar ili nulu mogu da izgledaju neodoljivo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas