· · Komentari: 0
PSIHOLOGIJA

Šta znači kada muškarac GLEDA dole: Posmatrajte ga i LAKO pročitajte

Mnogo vam je važno kakav ćete utisak ostaviti na potencijalnog partnera na prvom sastanku, ali to dosta zavisi i od toga kako ste se obukli

Depositphotos_77229718_s-2019.jpg
Foto: Depozito

Prvi sastanak je najvažniji, a stručnjaci kažu da je dovoljno da se pravilno obučete i pogledate ga u oči. U očima sve piše, pa tako oni koji pokušavaju da vas slažu ili su krivi za nešto, po pravilu uvek kriju pogled.

Pročitajte i ovo: Muškarci vole kada im se žene dive, a SAT I CIPELE otkrivaju mnogo

Posmatrajte gde gleda

Ukoliko, s druge strane, primetite da vas osoba koja vas prvi put vidi posmatra duže od dve trećine vremena, znači da ste joj interesantni. Ako joj se pritom rašire i zenice, veoma ste osvojili njene simpatije. Sužene poručuju da osoba nije baš prijateljski nastrojena prema vama, pa bi trebalo da budete na oprezu.

Levo ili desno?
Pogled ulevo otkriva da čovek upravo razmišlja o prošlosti, a udesno da mašta o nečemu ili nešto planira. Gledanje dole desno ukazuje da osoba preispituje svoja osećanja.

Zanimljivo je i da neko ko razgovara sa samim sobom, o nečemu odlučuje ili prosuđuje, uvek ima pogled ka gore ili u daljinu.

Onaj ko gleda gore - razgovara sam sa sobom.

Onaj ko je skloniji vizuelnom, fotografskom pamćenju gleda ka svojoj levoj strani, a pogled nadesno, prema uhu, pokazuje da upravo stvara određene zvuke.

Crna haljina i crveni karmin

Mnogo vam je važno kakav ćete utisak ostaviti na potencijalnog partnera na prvom sastanku. Ali to ne zavisi samo od toga koliko ste lepi, duhoviti, šarmantni i zanimljivi muškom polu, već i kako ste se obukli. Ali opušteno i bez panike, piše medicaldaily.com. Jer za sve postoji rešenje.

Crna boja je večna. Stručnjaci smatraju da je ona uvek pravi izbor, jer je neutralna ali i elegantna. Sa čime god da je kombinujete, nećete pogrešiti.

Pročitajte i ovo: Nova boja je ZLATNA: Našminkajte se na pravi način i sve ćete OBORITI S NOGU

Poznato je da muškarci vole crvenu boju, a istraživanje iz 2008. godine je pokazalo da jači pol žene u crvenom smatra privlačnijim i neodoljivim. Ukoliko ste za avanturu, obucite crvenu haljinu i nanesite karmin iste boje. Ali ne preterujte sa šminkom, jer muškarci preferiraju prirodniji izgled.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.