· · Komentari: 1
MUZIČKE ZVEZDE

Stajling za IZBEGAVANJE: Pogledajte koju odevnu kombinaciju je Aleksandra MLADENOVIĆ ponela sinoć na nastupu (FOTO)

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović sinoć je ponela potpuno neobičan stajling

1624086430_noc_mladenovic_18062021_024.jpg
Foto: Ataimages

Popularna mlada pevačica Aleksandra Mladenović sinoć je ponovo nastupala na jednom prestoničkom splavu, gde je sudeći po fotografijama atmosferu dovela do usijanja. Posle dužeg vremena odsustva sa noćnih nastupa, popularna pevačica Aleksandra Mladenović ne može se pohvaliti savršenom odevnom kombinacijom koju je sinoć ponela.

Pročitajte još: JEZIVO! Gledaoci u ŠOKU nakon svedočenja Saše Popovića: Otišao sam kod BABA VANGE i dobio odgovor na NAJJEZIVIJE PITANJE


Foto: Ataimages

Nastup Aleksandre Mladnović

Popularna srpska pevačica Aleksandra Mladnović veži za jednu od najplaćenijih mladih pevačica sa značajnim vokalnim sposobnostima. I dok je njen stajling uglavnom precizno i sa puno pažnje odabran za potrebe javnih nastupa na televiziji, na nastupima na splavovima izgleda da je malo drugačija situacija.

Pročitajte još: DIVNE VESTI: Glumica Bojana Ordinačev TRUDNA! Krila stomak od svih, pa iznenadila slikom u podmakloj trudnoći (FOTO)


Foto: Ataimages

Naime, Aleksandra Mladenović ponela je kratki kombinezon od satena, sa tankim bretelicama u zelenkastoj boji koji je sečen ispod grudi. Nespretno, Aleksandra Mladnović ponela je i široki crni pojas, koji prema savetima modnih stručnjaka nikako ne pristaje lepršavoj haljini, a osim toga, pojas je spao ispod sečenog dela kombinezona što svakako nije način na koji se pojas nosi uz satenski kombinezon.

Pročitajte još: Šta mu je, sve ima? Ptičice mogu da budu nervozne, ali i da dobiju papagajsku bolest

Pored ove odevne kombinacije, pevačica Aleksandra Mladenović ponela je i potpuno staromodne crne, zatvorene cipele sa niskom petom i zaobljenim prednjim delom. Da situacija bude još gora, ispod satenskog kombinezona nosila je čarape sa sitnim mrežastim dezenom.

Pogledajte na fotografijama kako je izgledala na sinošnjem nastupu i dajte svoj sud.


Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.