Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Stajling za MEDALJU! Evo kako je pevačica Milica Todorović dočekala OLIMPIJCE na terasi skupštine Beograda (FOTO)

Pesma "Ti moje zlato" obeležila je dodelu zlatnih medalja u Tokiju

1628667603_milica_todorovic_move_16072021_021.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Uzbuđena, srećna i ponosna na medalje srpskih olimpijaca, ali i na svoj veliki hit "Ti moje zlato", pevačica Milica Todorović razgalila je srca hiljade građana koji su sinoć ispred zgrade skupštine grada Beograda dočekali najbolje srpske sportiste iz Tokija.

Pročitajte još: RAZVEZAO JEZIK: "Moja plitkoumna i koristoljubiva sestra će ti UNIŠTITI ŽIVOT!" Brat Megan Markl uputio Hariju UPOZORENJE! (VIDEO)

Pesma koja je obeležila medalje u Tokiju

Naime, nakon što je njena pesma obeležila dodelu medalja na poslednjem danu Olimpijskih igara u Tokiju, kada su vaterpolisti osvojili zlatnu medalju, pevačica Milica Todorović obećala je da će zlatnim momcima pevati i uživo. I želja je ispunjena, Milica Todorović zagrmela je na gradskoj terasi na osuševljenje i sportista i okupljenih građana.


Foto: Ataimages

Za ovu specijalnu priliku Milica Todorović odabrala je i savršen stajling. Pevačica se opredelila za beelo odelo, oversajz sako ispod koga je ponela crni čipkani top. Osim toga, opredelila se za crne sandale na visoku potpeticu i širok osmeh, koji nije skidala cele večeri...

Pročitajte još: Glumica KEJT HADSON obišla MUZEJ NIKOLE TESLE: Uživa u Beogradu (FOTO)

Foto: Ataimages

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas