Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

Starletu optužio bivši muž da plastičnim operacijama plaši decu (FOTO)

Posle jezivih slika Keti Prajs oglasio se njen bivši muž koji je zabrinut i besan.

1626848924_Keti-Prajs-Instagram.PNG
Foto: Instagram/ screenshot katieprice
Oglas

Kirijan Hejler (34), bivši suprug engleske starlete Keti Prajs (42), ljut je zbog njene poslednje serije plastičnih operacija.

Pročitaj još: Penelope Kruz u suzama: Izgubila blisku osobu (FOTO)

Deca Keti Prajs su prestravljena

Kirijan i Keti Prajs su se razveli početkom jula i ona se verila sedmi put izjavio je da starleta svojom opsednutošću i zavisnošću plastičnim operacijama prestravljuje njihovo dvoje dece Džet (7) i Bani (6).

Nekada mora da razmišlja i o deci, a ne sebi.

- Oni brinu zbog majke i jezivo su uplašeni. Ona mora ponekada da razmišlja i o deci, jer su Bani, Džet, Princes i Džunior su prestravljeni što je gledaju u užasnom stanju posle operacija - rekao je Kirijan.

Kirijan, lični trener i bivši striper, rekao je da Keti preteruje sa operacijama i pritom javno pokazuje na šta liči, što su i njena deca prisiljena da gledaju.

Pročitajte još: Sve što je potrebno za ovo leto: TOP i pupak! Ali samo na OVAJ način (FOTO)

Keti Prajs je izgledala kao čudovište

Keti Prajs se u junu ponovo operisala u Turskoj. Ona je uradila pet intervencija: liposukciju, zatezala je lice, radila usne, podizala brazilsku zadnjicu. Sve je to pratila Britanija uživo, dok se Keti, koja je izgledala kao monstrum, prenemagala od jezivih bolova.

Keti je veteran operacija
Keti Prajs je imala najmanje tri zatezanja lica, 12 operacija grudi, a botoks joj više ne pomaže jer ga je prvi put ubrizgala sa 30 godina.
Preterala je, ali šta je danas previše?

- Ne osuđujem je što ide na operacije, nego zato što ide toliko daleko. Ustvari, više ne znam ni šta je previše za nekoga pošto su operacije postale toliko česte. Poznajem mlade koji redovno uzimaju botoks injekcije - rekao je Kirijan.

Pročitajte još: Ističe NAJBOLJE na ženi: Detalj bez kojeg ne smete završiti leto (FOTO)

Keti Prajs je još oporavlja od operacija i u karantinu je. NJeno lice sada izgleda mnogo bolje, ali kada se uporedi sa ženom na početku karijere - Keti Prajs, definitivno, više nije ista osoba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas