· · Komentari: 0
STIH

Da li znate za koji je STIH Marina Tucaković ZARADILA 100.000 EVRA?

Ovu numeru svi znaju i rado je pevaju.

1595921276_kk.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / marina.tucakovic

Ne postoji velika muzička zvezda kojoj Marina Tucaković nije napisala pesmu. Ona na našem estradnom nebu važi za ženu koja je više od čuvenog tekstopisca. Marina je stvorila mnoge muzičke zvezde, a usput postala prijatelj sa njima, kao i čuvar mnogih VIP tajni.

Pročitajte još: NA NAJLEPŠOJ PLAŽI SOMA BEJA: Izvan buke i gužve, parče raja umočeno u Crveno more (FOTO)

Iako su se mnogi verovatno pitali koja je pesma, u moru čuvenih hitova, najbolje prošla kod publike i Marini donela najveći priliv zarade, ta informacija dugo nije bila poznata javnosti. Ipak, naša poznata pevačica Neda Ukraden podelila je ovaj podatak sa medijima.

U pitanju je čuvena pesma pomenute estradne zvezde pod nazivom “Zora je”, a kako Neda navodi, Marina je ovoj numeri dodala samo jedan stih i na taj način zaradila više od 100.000 evra!

Pročitajte još: Ilda Šaulić progovroila o gubitku bebe

– Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali "Jovane, zora je", pa "Milane, zora je". Poslednja i konačna verzija je ‘Zora je’. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: "Suza je iz oka kanula". NJoj je taj stih doneo više od 100.000 evra – rekla je Neda u emisiji i tako šokirala javnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nešto kao relax.... ✌ #smrsajba

Objava koju deli Marina Tucaković (@marina.tucakovic) dana

Ipak, Marina se svojevremeno oglasila povodom ove Nedine izjave:

– Svašta! To što Neda priča je čista laž. Naravno da sam ja napisala pesmu. Ona je prevedena na više jezika i to su bila vremena kad su honorari bili veoma unosni. Što se teksta tiče, stojim iza toga što sam napisala, a Nedi je ta pesma prodala kasetu u rekordnom tiražu – navela je Tucakovićeva.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.