· · Komentari: 0
LEPOTA LICA

Stvorio se odjednom, a ne znate šta da radite?! Evo kako da se REŠITE PODBRATKA jednim trikom

Na fotografijama se pojavio i nikako ne možemo da se pomirimo da je jastučić ispod brade sve veći i da ga i okolina primeti.

1600034244_Depositphotos_242696922_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Podbradak je nasledan, ali se formira i usled fizičke neaktivnosti, ali i viška kilograma, čak i kada je taj višak kratko trajao. Posledica je ista - jastučić ispod brade.

Pročitajte još: Sigurno vas BOLE LEĐA kada dugo sedite: OVOM vežbom ojačajte mišiće i naučite PRAVILNO da SEDITE

Nije reč ni o čemu zabrinjavajućem. Naime, stvaranje podbradaka je rezultat prirodnih pojava poput starenja, kilograma, ali i genetike. Ali, rešenje je u vrlo jednostavnim vežbama, a rezultat će biti primetan već nakon prvog dana.

Pročitajte još: MED bolji u lečenju PREHLADE I KAŠLJA od bezreceptnih lekova

Jedna od takvih vežbi je slanje poljubaca u visinu. Potrebno je samo zabaciti glavu i slati poljupce u vis. Druga je plaženje jezika prema napred. Pored toga, odlična vežba je i izgovarati slova X i O što izraženijim pokretima usana i vilice.

Pročitajte još: Ne budite lenji! Saveti pomoću kojih ćete imati SAVRŠENO DRŽANJE

Radite to kod kuće pred ogledalom 5 minuta dnevno i zatezanje na području vrata osetićete već nakon prvog dana vežbanja. Tim vežbama ćete ojačati kritični mišić koji se nalazi ispod vilice i podbradak će se vidno smanjiti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.