Oglas
· · Komentari: 0
IZAZOV

Super model Paulina Poriškova (55) kao od "majke rođena": Telo kao tinejdžerka

Paulina se slikala u spavaćoj sobi gola i, dok levom rukom nehajno prikriva grudi, iskreno smeje se u kameru...

1612428102_paulinaporizkova.PNG
Foto: Instagram/ screenshot paulinaporizkov
Oglas

Prihatila je "izazov" ili bolje rečeno: odgovorila je na kritike da žene su "ozbiljnim godinama" ne treba da pokazuju telo.

Pročitajte još: Kraljica Elizabeta ima novu MILJENICU: NJena mama je zamenila MEGAN

Sigurno se sećate supermodela Pauline Poriškove? Bila je kraljica modnih pista sa drugaricama Sindi Kraford i Naomi Kembel. Tačnije, bila je poznata ličnost još od treće godine, jer je kao prelepa devojčica radila kao model. Snimala je spotove sa najpoplarnijim muzičkim zvezdama, udala se. Na vrhuncu slave se povukla.

Bila je lepotica, a danas ima telo tinejdžerke

Međutim, ko prati bivšu manekenku na društvenim mrežama može da uživa u zanimljivim i iskrenim postovima. Ona je tako, nedavno, objavila golišavu fotografiju iz spavaće sobe sa Barnijem Sandersom koji (sa neuzbežnim rukavicama) drema na njenom krevetu.

Pročitajte još: Spremite se za ŠOK: Bila je SEKS simbol 90-tih, svi muškarci su je želeli, a evo kako DANAS izgleda

Paulina je objavila ubrzo novu "golu sliku" uz #sexyhasnoexpirationdate i napomenu da je inspiraciju dobila od Elizabet Harli (55). Tačnije, manekenku je isprovocirao jedan komentar ispod slike Liz Harli u kojem piše: "Obuci se...sramota je žena u tvojim godinama da se slika gola...gladna si pažnje... obuci haljinu bako..."

Pročitajte još: Dženifer Lopez ima dve sestre, a najmlađa je prava LEPOTICA (FOTO)

U proteklih godinu dana kao da je zavladala i "epidemija izazova", jer su mnoge zvezde, primorane da sede u kući, smišljale šaljive načine da se zabave. Poslednji izazov je smislila upravo Liz Harli koja je pozvala na izazov "lažni odmor" u kojem svaki dan objavljuje slike u kupaćem kostimu sa druge destinacije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas