· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Suprug nakon 20 godina saznao ženinu tajnu: Ovo je razlog zbog kog je skrivala istinu

Svako od nas je barem jednom upotrebio rečenicu "Istina uvek izađe na videlo"

1615989427_girl-3629520_640.jpg
Foto: Pixabay

Iako je prošlo 20 godina, jedna žena zatražila je savet od stručnog lica, nakon što je njen suprug saznao da je pre 15 godina bila u vezi sa njegovim bratom.

Pročitajte još: Margariti je muž odsekao obe ruke i bacio u sneg: Lekari su učinili nemoguće - evo kako danas izgleda (FOTO)

- Pre nego što sam upoznala sadašnjeg supruga, bila sam u vezi sa njegovim bratom. Godinama sam skrivala to od njega, ali sada je saznao- požalila se žena  i nastavila:

- Sadašnjeg devera upoznala sa svojih 19 godinina. Imali smo uzbudljivu vezu, koja je trajala šest meseci. Rastali smo se kada je dobio posao u inostranstvu, a nedugo zatim, upoznala sam na poslu njegovog brata, za koga sam se udala dve godine kasnije.

- Kada se sadašnji dever vratio iz inostranstva, zbog našeg venčanja, zakleo mi se da nikada neće otkriti našu tajnu, a sada mi govori da me je oduvek voleo. Moj suprug je jako besan zbog te tajne, a ja ih volim obojicu - kaže ova zbunjena učiteljica.

Savetnica joj je rekla da je kod njih dvojice povređena sujeta, kao i da nije ništa pogrešno što se tiče veze sa obojicom, samo naravno ne u isto vreme.

Pročitajte još: Našminkao se, pa izvršio GENOCID: Ovaj čovek je znao da se PROMOVIŠE i pre društvenih mreža

- Pogrešila si što si to skrivala posle venčanja i zato se oseća prevareno. Reci mu da si svesna svojih postupaka, ali da vaš zajednički prioritet mora da bude očuvanje braka - glasio je savet.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.