Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Suprug Tanje Savić se oglasio nakon optužbi njene majke

Pepucavanja se nastavljaju

1605276848_tanja-savic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Nakon što je majka Tanje Savić, iznela šokantne detalje o svom zetu, Dušan Jovančević, svojoj tašti nije želeo da ostane dužan

Pročitajte još: Marko Bulat se oglasio prvi put nakon porodične tragedije

Naime, on je rešio da unajmi advokata i pravdu za sve uvrede Tanje Savić i njene majke, potraži na sudu.

- Sve to što se dešava kod Tanje u porodici, kod mame i tate, sve baca na nas da smo mi takvi. Sve to što izjavljuje u javnosti. Nije svesna da je ona ta žrtva, a ona će da zna o čemu ja govorim - rekao je Dušan.

Podsetimo, majka Tanje Savić u jednoj emisiji izjavila je da on prvi godinu dana nije ni bio kod njih, da se drogirao i lečio, a li da nije uspeo da se izleči.

Pročitajte još: O ovom potezu Miloša Bikovića pričaju svi (FOTO)

- On je prvih godinu dana bio kod nas, on se mazao na hleb. On je samo voleo da cuga, a ja sam čula da se drogirao, išao je na lečenje. Lečenje nije uspelo, nije se izlečio. Kako deca mogu kod njega da budu kad je on narkoman, ne znam. Napije se ne zna gde je, a deca mala kako će - rekla je Tanjina majka u emisji "Glamur".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas