Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

Supruga rokera Roda Stjuarda tvrdi da su decu vapitali po sistemu "ISPLAČI SE"!

Nekadašnju rok zvezdu supruga Peni Lankaster iznenadila je romantičnom večerom i kaže da joj je izolacija bila najlepši period života.

1620111137_Peny.PNG
Foto: Instagram/ screenshot penny.lancaster
Oglas

Peni Lankaster (50) izvela je supruga u provod. Manekenka je nedavno proslavila 50. rođendan, a ovo je bilo veče iznenađenja za vremešnog rokera. Na slici, koju je objavila na Storiju, vide se čaše sa vinom, sveće i latice ruža.

Pročitajte još: Ana Ivanović izabrala DVE BOJE ZA PROLEĆE i opušten izgled: Kombinacija za primer (FOTO)

Foto: Instagram/ screenshot penny.lancaster

Peni i Rod su se venčali 2007. godine i dobili su dvojicu sinova Alistara (15) i Ajdena (10). Žive u Engleskoj, povučeno, u prelepoj kući.

Peni je početkom godine uzburkala javnost načinom na koji vaspita decu. Naime, ona je rekla da je sinove vaspitala na opušten način i puštala ih je "da se isplaču".

Sinove smo vaspitala po principu "isplači se"!

- Osećam da ću morati da objasnim šta znači CIO (Cry-it-out) - rekla je Peni o vaspitanju "isplači se".

Ona je pojasnila da se sa suprugom dogovorila da kada završi sa dojenjem prvog, a kasnije i drugog sina, stavi ga u njegov krevetac da zaspi. Iako beba plače - oni je ne uzimaju u ruke, već ga ostave da se sam uspava.

Izolacija mi je bila jedan od najlepših perioda života jer je bilo magično.

- Kada je Alister imao četiri meseca mogao je da pređe u svoju sobu i bio je prilično nezavistan. To ga nije sprečilo da se budi noću, ali ga je ojačalo - objasnila je Peni.

Ona smatra da je najvažnije dete naučiti da se kontrolište, a ne da zapada u paniku čim ostane sam.

Pročitajte još: Srpsko jermenski brakovi su najuspešniji iz dva dobra razloga

Na isti način je isebe kontrolisala tokom korone i kaže da joj je izolacija bila jedan od najlepših perioda u životu, jer ga je sama učinila magičnim. Na jednoj slici se može videti atmosfera iz njene kuće u kojoj, uz plamen sveća, sve deluje magično.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas