Oglas
· · Komentari: 0
Sahrana

Suze i jecaji su odzvanjaju za Borom, sinovi drže CRVENE RUŽE, a NJIHOVE REČI kidaju dušu

Legendarni pevač sahranjen je danas na Bežanijskom groblju

1602676605_121602241_1052099475210520_6834995344626542333_n.jpg
Foto: A.M.
Oglas

Porodica i prijatelji ispratili su danas na večni počinak legendarnog pevača narodne muzike. 

Pročitajte još: "Otišao je tiho, kao Branko Ćopić, a po OVOME ću ga pamititi": Baja Mali Knindža ekskluzivno za Magazin Novosti o Bori Drljači

Suze i jecaji su odzvanjali, a posebno potresan prizor je bio kada su kovčeg sa telom pevača spuštali u raku, kada se iz mase čulo: "Ode naš Bora".

Foto: A.M.

Uz sveštenika, u običnom kovčegu, bez luksuza i spektakla ali uz brdo cveća sahranjen je Bora Drljača, dok su sinovi sve vreme držali po crvenu ružu.

Pročitajte još: Era Ojdanić ZAKUKAO, PA PAO NA SANDUK! Hitno mu doneli vode, POTRESAN PRIZOR

Govor je održao Andrija Bajić:

- Došao je tužan trenutak da se oprostimo od čoveka koji je ostavio neizbrisiv trag u krajiškoj pesmi.
Sve o Bori znate jer on nikada ništa nije krio. Bio je iskren i pošten.

Pročitajte još: Potresan prizor na sahrani Bore Drljače: Kad je krenula povorka, na čelo su stali ONI

Sin se obratio rečima:

- Hvala što ste došli -  rekao je kroz suze i dodao: - Oprosti ako nešto nismo dobro uradili i hvala ti za sve. Počivaj sa našom majkom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas