· · Komentari: 0
VENČANICA

Svaka ŽENA sanja o IDEALNOJ VENČANICI za najvažniji dan u životu: Ovih 5 SAVETA pokazuju kako izabrati pravu

Svi znamo da je odabir venčanice gotovo podjednako važan kao i odabir životnog partnera. Zbog toga vam pružamo 5 saveta kako da svoju savršenu venčanicu odaberete što brže i da se u njoj osećate kao boginja.

1596531055_marriage-3961061_1280.jpg
Foto: Piksabej

1. PLANIRAJTE

Razmislite da li želite da svoju savršenu venčanicu šijete, kupite ili da iznajmite. Znajte da saloni koji i šiju venčanice u ponudi imaju one koje možete probati radi određivanja modela koji želite. Model možete i naći na internetu i doneti fotografiju prema kojoj će vam je sašiti.

Pročitajte još: OD POZNANSTVA DO ISTINSKOG PRIJATELJSTVA: 10 životnih situacija zbog kojih dobre prijateljice postaju najbolje

Neke imaju takav koncept da venčanice koje se nalaze u salonu možete kupiti ili iznajmiti po povoljnoj ceni. Naravno, čistu i mirisnu.

Raspitajte se odmah koje opcije saloni za venčanice nude kada uđete da tražite venčanicu za svoje savršeno venčanje.

Foto: Depozit

2. DOBRA INFORMACIJA JE ZLATA VREDNA

Raspitajte se ili pogledajte onlajn koji sve saloni venčanica postoje u vašem gradu. Na njihovom sajtu možete videti kakve modele imaju, koje su im cene, da li je neophodno da zakažete probu venčanica.

Pročitajte još: NIKAD SE NE ZNA: Nosite OVE boje i pozitivne stvari će vas same pronaći

3. NE PREDAJTE SE “STRAHU DA STE NEŠTO PROPUSTILI”

Najgore što sebi možete da uradite jeste da Vas uhvati strah da nešto propuštate i da se baš u narednom salonu nalazi venčanica Vaših snova. Od jurcanja po salonima će vam se zavrteti u glavi i nećete više znati ni šta želite, a šta ne. Ograničite se na nekoliko salona koje ćete posetiti.

Ništa bez kume, Foto: Depozit

4. POVEDITE SA SOBOM OSOBU KOJOJ NAJVIŠE VERUJETE

Da, vrlo je teško odoleti iskušenju da sve drage ljude povedete u potragu za savršenom venčanicom, ali mu se morate odupreti. Ne mogu svi biti uključeni u odabir. Iz prostog razloga jer nemaju svi ukus kao što je vaš.
Naša je preporuka da ograničite svoju pratnju na 2 do 3 osobe u koje imate poverenja i čije mišljenje i ukus cenite.

Foto: Depozit

Pročitajte još: Nije šminka, nisu štikle! Evo koji kućni UREĐAJ je EMANCIPOVAO ŽENE

Vodite računa da na kraju odaberete ono što se vama dopada, da ne izgubite svoj glas u mnoštvu drugih. Ipak je to vaš najlepši dan i vaša venčanica.

Znajte da nikad niste same!

5. UŽIVAJTE!

Na kraju krajeva, venčanicu tražite samo jednom u životu. U tom traganju treba i da uživate jer su to “najslađe muke”. Tako barem kažu naši stari. I mi im verujemo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.