Oglas
· · Komentari: 0
IDEAL

SVE ŽENE OVO ŽELE: Idealan muškarac ima ovih 6 osobina!

Nijedna žena ne sme da pristane na manje od ovoga.

1607095662_Depositphotos_196923326_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Zrelost se ne može kupiti niti naučiti. Zrelost se oblikuje naučenim životnim lekcijama čoveka. Ovo je 6 osobina istinski zrelog muškarca koji je vredan braka.

1. Drži do sebe

On nije muškarac koji mora da bude u centru pažnje. On se svakako ne plaši toga, ali mu to nije potrebno da bi se osećao značajnim. On je muškarac sa kojim je moguće imati konverzacije koje imaju smisla. Sluša kad govoriš i stalo mu je do tvog mišljenja.

Pročitajte još: Zašto ZATVARAMO OČI dok se LJUBIMO?

2. Zabavan je

To je muškarac koji ne shvata sebe previše ozbiljno. Dozvoljava sebi da se iskreno nasmeje. Duhovit je i zbog njega često imate osmeh na licu. 

3. Emocionalno je dostupan

Konstantno radi na sebi, na svojim strahovima, nesigurnostima i nije ga sramota da pokaže svoja osećanja. Ne pokušava da izbegne obaveze, već se hrabro hvata u koštac sa svim preprekama. Spreman je da vam najotvorenije pokaže svoje emocije i jasno stavi do znanja okolini koliko mu značite.

Pročitajte još: Telo vas upozorava: Ako ste dugo BEZ SEKSA primetićete znakove

4. Otvoren je i direktan

Foto: Depozit

Sa njim znaš na čemu si. On ne voli igrice, sve što mu smeta reći će vam u lice. Neće praviti ljubomorne scene i sputavati vas tokom života.

On je svestan sebe i nema potrebnu da se pretvara da je neko drugi, osim onog što jeste u suštini.

5. Čvrsto stoji na zemlji 

Pravi muškarc se ponaša zaštitnički kada je to potrebno, ali ne zato što je nesiguran u sebe ili vam ne veruje, već zato što želi da vam pokaže da je tu u svakom trenutku.

Pročitajte još: Kako izgleda ponašanje ZRELE ŽENE u vezi?

6. Svestan je svojih kvaliteta

Zdrav muškarac ima svoj identitet i svestan je sebe - ko je on, za šta se bori, ima svoja uverenja i vrednosti. NJegovo ponašanje se ne menja bez obzira gde i šta radi, i uvek je isti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas