Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Svet se topi zbog ovog video snimka: Šestogodišnjak oduševio načinom na koji je umirio malađeg brata koji plače (VIDEO)

Ešli je objasnila da se njen mlađi sin osećao uzrujano zbog jedne video igrice, a stariji brat mu je pomogao da se smiri.

1616323673_pjimage.jpg
Foto: Printskrin / Tviter / B⚘ O⚘ Y⚘ MOM
Oglas

Mnoga deca često ne mogu da se nose sa tužnim osećajima ili da se suoče sa emocijama kada nešto nije onako kako su zacrtali. To obično može da rezultira izlivima besa uz puno plača i vrištanja.

Ta situacija prilično je stresna za sve, a roditelji često ne mogu da umire svoje mališane, piše Mirror. Ali jedna mama iz Kalifornije je na svom Tviteru objavila video koji prikazuje njenog šestogodišnjeg sina koji poput nekog profesionalca smiruje svog mlađeg brata koji je na ivici besa.

Pročitajte još: Psiholozi savetuju: Najbolji način da se izborimo sa NEUSPEHOM

On je svog četvorogodišnjeg brata učio tehnikama disanja kako bi se smirio.

- Moj četvorogodišnjak zamalo da doživi izliv besa, a moj šestogodišnji sin mu je pomogao da upravlja disanjem kako bi se smirio… Rekla bih da mi "đavolski" dobro ide - napisala je ponosna mama u opisu videa.

Na početku snimka, mališan počinje da plače i frustrirano da skače. Stariji brat podstakao ga je da uz njega duboko diše i tako je uspeo da ga smiri.

Pročitajte još: Majka je prodavala cveće na groblju, kako bi ćerki platila studije medicine na Oksfordu ... Onda je saznala tužnu istinu (FOTO)

Video je pregledan više od šest miliona puta

U nastavku tvita, Ešli je objasnila da se njen mlađi sin uzrujao zbog video igrice.

- Neki od vas pitali su zašto plače. Želeo je da igra igricu. Ako imate decu ili ste bili u njihovoj blizini, onda znate da oni misle da je igračka napunjena iako je bila priključena na punjač samo na milisekundu… Ali ipak nije. I moj sin se slomio zbog toga, a stariji brat mu je pomogao - napisala je.

Pročitajte još: Što više to bolje: Sreća je srazmerna broju različitih vrsta ptica koje nas okružuju

NJen video je na Tviteru pregledan više od šest miliona puta i dobio je preko 600.000 lajkova, a podeljen je više od 100.000 puta.

"Odličan posao, podučavate ih strategijama suočavanja sa svojim emocijama!", "Radiš neverovatan posao", "Odgajili ste brižno, saosećajno dete sa korisnim veštinama suočavanja, koje želi da pomogne drugima. Vi ste fantastičan roditelj", samo su neki od komentara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas