· · Komentari: 0
VEŽBE ZA NOGE

Svi će se okretati za vama kada posle OVIH vežbi obučete SKINI džins

Balerina i TV autorka Drina Pešić ističe da listovi znaju da nam prave velike probleme, jer ih je teško povećati.

1601466868_pexels-photo-1204473.jpeg
Foto: Peksel

 Kada to kaže, najpre misli na osobe koje su tako građene da imaju tanke listove. Ako žele da ih povećaju, evo vežbe upravo za njih. Uz pomoć nje ojačaće ih i povećati, a sasvim je jednostavna.

Listovi su pod stalnim pritiskom i naporom zbog svakodnevnog hodanja, pa ih je potrebno dodatno aktivirati.

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još: PRESKAKANJE VIJAČE: Trening za CELO TELO (VIDEO)

- Stavite noge paralelno jednu ispred druge, kao da ste zakoračili. Prvo je desna noga napred, a leva nazad - pojašnjava Drina Pešić.

Vežbe radite ujutru, pre obaveza.

Stojite uobičajeno, a zatim podignite samo prednji deo stopala. Zapravo, ostajete da stojite na petama i odižete prste. Spustite ih, pa opet podignite. Činite to naizmenično, što više puta možete. Osetićete kako vam "radi" list, kao da se mišić podiže. Nemojte da preterujete sa brojem ponavljanja, pogotovo ako ne vežbate redovno.

Pročitajte još: ZGODNA bez OPERACIJA? Slavna glumica vežba u položaju SPAJDERMENA

Najbolje bi bilo da vežbu radite ujutru, pre obaveza, i to seriju u trajanju od 45 minuta. Drina poručuje da ćete se lepo osećati, a da će vam telo biti zahvalno jer mislite na njega.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.