· · Komentari: 0
DžINS

Svi ga imate u ORMANU, svi ga NOSITE, a sada dobija NOVE OBLIKE

Kada imate novca samo za jedan komad garderobe neka to uvek budu - farmerke.

1598205011_Depositphotos_46127889_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Foto: Depozit

Ako je neki materijal poželjan u svim sezonama, onda je to svakako džins.

Pročitajte još: BISERI su posebna vrsta nakita i zahtevaju SPECIJALAN TRETMAN: Evo kako da ih pravilno održavate i čuvate

Podrazumeva se, onaj koji nosimo tokom leta je nešto tanji i prijatniji.

Od džinsa se nose suke, haljine, tregerice,,,

Od njega su sačinjene suknje, duge haljine, pa kraće na kojima se kombinuje sa nešto manje prijatnim ali efektnim materijalima, "tregerice" odnosno radnički kombinezoni kojima svečaniji ton daju moderne cvetne košulje.

Potpuno nov Foto: Depozit

Pročitajte još: Kakav UŽAS: Bočica sa LAKOM je PRAZNA! Brzo UKLJUČITE RINGLU

Leti je teksas tanji i bogato ukrašen.

Od starih farmerki se prave šorcevi, suknje i tašne.

Najpopularnije su farmerke klasičnog kroja, ali nehajno ukrašene bojama tako da deluju kao da ste u njima krečili ili stvarali umetničko delo na slikarskom platnu...

Pročitajte još: Ako do sada niste probali evo prilike: Spašava LOŠU frizuru i daje EGZOTIČAN izgled

Ono što "džins priču" podiže na viši nivo jeste izbor obuće.

Nosite ravnu obuću, patike i sandale sa kaišićima.

Iz ovogodišnjeg predstavljanja odeće od džinsa, naime, gotovo da su izostali ravni, sportski modeli, a imperativ su sandale sa visokim potpeticama i tankim kaišićima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.