Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Svi koji traže SRODNU DUŠU moći će to da urade putem jedne od najpopularnijih aplikacija: FEJSBUK DEJTING STIŽE U EVROPU

FEJSBUK je objavio da pokreće servis za upoznavanje u 32 evropske zemlje

1603468269_fb.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Pošto je  u februaru kompanija odložila pokretanje Fejsbuk Dejtinga zbog zabrinutosti koju je izrazila Irska komisija za zaštitu podataka (DPC), glavni regulator u Evropskoj uniji za neke od najvećih tehnoloških kompanija, ta zabrinutost odnosila se na zaštitu podataka i proces donošenja odluka od strane Facebooka.

Pročitajte još: Facebook vam je blokirao objave o korona virusu? Nije problem u vašem uređaju, evo o čemu je reč!

DPC je najavio da će nastaviti da nadzire servis za upoznavanje kad se pojavi, dodavši da je Fejsbuk ustupio detalje promena koje su bile problematične regulatornoj komisiji.

- Pružili su detaljna objašnjenja o obrađivanju ličnih podataka u kontekstu servisa za upoznavanje - rekao je Graham Dojl, zamenik poverenika DPC-a.

Foto: despositos

Fejsbuk Dejting je stranica posvećena upoznavanju unutar aplikacije i trenutno je dostupna u 20 drugih zemalja.Korisnici mogu da biraju hoće li da naprave profil za upoznavanje i da ga mogu obrišu u bilo koje vreme, a da istovremeno ne obrišu svoj Fejsbuk profil.

Pročitajte još: Više neće biti isto: Evo kako će izgledati nova verzija Mesindžer aplikacije


Ime i starost će biti uzeti sa Fejsbuk profila korisnika i ne mogu da se  uređujui na servisu za upoznavanje,. Prezimena korisnika neće biti prikazivana i oni da mogu mogu da biraju hoće li deliti na svojim profilima neke druge privatne informacije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas