· · Komentari: 0
IZBORI U AMERICI

Svi pričaju o SRPKINJI koja komentariše Trampa: Evo KO je žena koja je izazvala PRAVU BURU JEDNOM REČENICOM (FOTO)

Često se na Tviteru razračunava sa Trampom

1601556773_dzil-filipovic.JPG
Foto: Instagram/jillfilipovic

Džil Filipović (37) je feministkinja, advokat i autorka srpskog porekla koja je na Tviteru komentarom u vezi sa predsedničkom debatom preko noći postala viralna na Tviteru.

- Muškarci su previše emotivni da bi bili predsednici - zaključila je ona na Tviteru i u kratkom roku prikupila više od 500.000 lajkova.

Džil je inače kolumnistkinja za sve veće medije, a po ocu vodi srpsko poreklo. Na Njujorškom univerzitetu je diplomirala žurnalistiku, politiku i rodne studije. U Srbiji nije toliko poznata široj javnosti, a o njoj se u Srbiji pisalo samo jednom - kada joj je na aerodromu prilikom pregleda kofera pronađen vibrator.

Rođena je 1983. godine u Americi, i prva je generacija u porodici koja se vratila bar jednom u Srbiju, od davnog odlaska njenog dede iz domovine. Pisala je kako je najbolje pijanstvo u životu doživela u Beogradu gde je proslavila 23. rođendan. Posetila je rodbinu i na poklon dobila graviranu kutiju za nakit i flašu rakije, koju i danas hvali. Udata je od 2008. godine za novinara i urednika Taja Mekormika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We showered and I think it shows. Congratulations @_benallison @toriflannery! 🎉🎊💑

A post shared by Jill Filipovic (@jillfilipovic) on

Često se na Tviteru razračunava sa Trampom, a jedan od zapaženijih komentara bio joj je i kada je uputila zamerku dvostrukim aršinima konzervativnih porodica i muškaraca koji žene nazivaju poslušnim domaćicama, a žele uspešne i samostalne ćerke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.