· · Komentari: 0
DIJETA PO MERI SVIH

SVINJSKI file i crno vino? Verovali ili ne, ali ove namirnice TOPE KILOGRAME! Evo koje su još na spisku

Nekada odricanje od namirnica ne mora biti put do uspeha u gubitku kilograma...

1628844959_Depositphotos_355119820_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Obzirom da i dalje nema hrane koja će čarobno trenutno otopiti sve neželjene kilograme, postoje neke namirnice koje sagorevaju masnoće, a za koje nikada ne biste rekli da pomažu pri gubitku masti.

Pročitajte još: Glumica KEJT HADSON obišla MUZEJ NIKOLE TESLE: Uživa u Beogradu (FOTO)

Pet namirnica koje tope salo

Maslac od kikirikija ne samo da je izvrsnog ukusa već sadrži mnoštvo hranljivih sastojaka koji pomažu kod dobijanja ravnog stomaka. Među njima su i mononezasićene masti, koje takođe pomažu u smanjenju holesterola i proteini.

Senf, odnosno konzumiranje jedne kašičice senfa zapravo može pojačati vaš metabolizam do 25 odsto i to još satima nakon što ga konzumirate.

Pročitajte još: Kraljica Leticija u omiljenoj letnjoj haljini: Jednostavno i udobno (FOTO)

Sir ima puno kalcijuma, a unos kalcijuma i mlečnih proizvoda povezan je sa ukupnom nižom telesnom težinom, prema jednom istraživanju. Ipak, treba biti oprezan oko količine koju pojedete. Dobro ga je kombinovati sa drugim grickalicama koje su bogate vlaknima.

Svinjski file se svrstava u nemasnu svinjetinu, a nakon tri meseca konzumiranja možete primetiti smanjenje veličine struka i masnoće na stomaku. Smatra se da svinjski proteini doprinose većem sagorevanju masti

Crno vino, odnosno čaša crnog vina može samo pomoći u gubitku kilograma. Naime, ono sadrži resveratrol, vrlo protuupalni polifenol.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.