Oglas
· · Komentari: 0
ZDRAVE ŽIVOTNE NAVIKE

Tajna jakog imuniteta i zdravog organizma slavnog srpskog tenisera NOVAKA ĐOKOVIĆA (RECEPT)

Najbolji svetski teniser i njegova porodica svakog jutra konzumiraju napitak od svežeg celera.

1623799182_Depositphotos_378206766_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Celer nudi pravo obilje minerala i vitamina, vitamin K, E, C,i B zbog čega se ova biljka svrstava u jednu od najlekovitijih biljaka. Bogat je kalcijumom i folnom kiselinom, a ima i snažno diuretičko dejstvo.

Iako se ona od davnina koristila u lekovite svrh, poslednjih godina potpuno su zanemarene sve dobrobiti koje ova biljka ima na naš organizam. O pozitivnom učinku ove biljke govori i činjenica da ga svetski broj jedan u tenisu, Novak Đoković svakodnevno koristi u obliku sveže ceđenog napitka za jačanje imuniteta i celog organizma.

Pročitajte još: BOROVNICA: MALO, ali MOĆNO VOĆE koje ima minimalan broj KALORIJA

Najbolji svetski teniser

Najbolji teniser na svetu nedavno je podelio jednu od tajni njegovog jakog imuniteta. Naime, ovaj vrhunski sportista svakog dana, odmah po buđenju konzumira malo tople mineralne vode sa limunom i limetom. Potom od zelenih stabljika celera, u sokovniku za hladno ceđenje, priprema sveže ceđeni sok od celera.

Pročitajte još: Stižu KAJSIJE: Pojedite samo DVE voćke dnevno, i učinićete ČUDO za svoj organizam

- Ovaj sok je pun minerala, soli i još neotkrivenih elementa koji čiste vašu jetru. Čini čuda, kako za mene i moju ženu, tako i za našu decu. Doduše, oni ga ne uzimaju čistog, već s dodatkom soka od krastavca ili jabuke – otkrio je Novak Đoković sa svojim pratiocima na društvenim mrežama ističući da smatra da je upravo ovaj sok ključ njegovog jakog zdravlja.

Recept za pripremu napitka

Pročitajte još: Najjednostavniji i najbrži način da OTVORITE NAR i izvadite JESTIVO SEME bez nereda (FOTO)

Za jednu čašu ovog zdravog napitka potrebno vam je 220 g iseckane stabljike celera i voda. Ukoliko želite da ublažite ukus celerove stabljike, možete dodati krastavac ili zelenu jabuku u smesu. 

Operite i očistite celer, pa isecite stabljiku celera na komadiće. Ubacite u sokovnik, potom dodajte malo vode. Uključite sokovnik i ostavite da radi sve dok ne dobijete savršenu tečnost, bez komadića ili ostataka celera. Procedite sok za svaki slučaj i vaš napitak je spreman.

Pročitajte još: Serviranje vina - sva pravila na jednom mestu: Ako imate jeftino vino u kući, naučite kako da mu poboljšate ukus!

Ostatak celera koji ste dobili prilikom pravljenja soka možete dodati u smuti ili iskoristiti na drugi način u ishrani.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas