Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

"Tako bih te rado vratio na zemlju": Pre 11 godina surovo joj je oduzet život i prekinut put ka samom vrhu (FOTO)

Danas se navršava 11 godina od smrti Ksenije Pajčin

1615901874_ksenija-1.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Ksenija Pajčin, bila je jedna od najlepših devojaka na našoj domaćoj javnoj sceni, ali slobodno možemo reći i regionu.

Pročitajte još: Dragoljub Đuričić je odigrao posebnu ulogu za Kikija Lesendrića i PILOTE! Evo kako su se EMOTIVNO oprostili od njega (FOTO)

O njenoj lepoti mnogi su pričali, dospela je čak i u svetske medije, ali prerana smrt prekinula je njen put ka zvezdama.

Pevačica koja je bila oličenje lepote, volela je muziku, ples, život. Bila je jedna od retkih koja nije imala "dlaku na jeziku". Kolege su je obožavala i važila je za velikog "druga", na estradi. Kada je 16. marta 2010. godine, odjeknula vest, da je njen momak Filip Kapisoda ubio nju, pa sebe, svi su bili u šoku.

Foto: Instagram printscreen/gorankaramela

Mnoge kolege, teško su podnele Ksenijinu smrt. Danijel Alibabić, Indira Radić, Goga Sekulić, MC Stojan, koji su sarađivali sa pevačicom, nikako nisu morali da se pomire da je više nema, a danas su se na groblju okupili porodica i prijatelji, kako bi obeležili dan njene tragične smrti. Goran Stojičević Karamela, bio je jedan od Ksenijinih najbližih prijatelja, a emotivnom porukom obeležio je ovaj tužan dan.

- Tako bih te rado vratio na zemlju. Jednostavno da pričamo i da provedemo vreme zajedno. Onda pogledam u nebo i osetim da si tu - napisao je on u opisu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas