· · Komentari: 0
OPROŠTAJ

"Tamo idem uskoro…": Poslednja poruka Mire Furlan dira PRAVO U SRCE (FOTO)

Na njenom tviter nalogu objavljena je ova vest, uz reči same Mire Furlan.

1611299096_Mira-Furlan1.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / Kanal Ri

Svet je obišla vest da je umrla jugoslovenska glumica Mira Furlan. Preminula je u 65. godini.

Na njenom tviter nalogu je objavljena ova vest, uz reči same Mire Furlan.

Pročitajte još: PREMINULA MIRA FURLAN!

- Gledam u zvezde. Vedra je noć i Mlečni put se čini tako blizu. Tamo idem uskoro. “Svi smo mi materija iz zvezda”, odjednom se setim reči Delin iz Džoovog scenarija. Nije to tako loše. Ne plašim se. U međuvremenu, dopustite da sklopim oči i osetim lepotu oko mene. I da udahnem, ispod tamnog neba punog zvezda. Udahnem. Izdahnem. To je sve. - napisano je u objavi.

Pročitajte još: Slavna glumica i manekenka izgubila bitku sa rakom: Preminula Natali Delon

Mira Furlan (1955-2021), je poznata jugoslavenska glumica koja je poslednjih decenija živela u SAD-u. Glumila je u mnogobrojnim jugoslovenskim filmovima i serijama. U Sjedinjenim Američkim Državama je poznata po ulozi ambasadora Delen u naučnofantastičnoj televizijskoj seriji Vabilon.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.